Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Θαυμάστε έναν δημοκράτη «πατριώτη»!


Θαυμάστε έναν δημοκράτη «πατριώτη»!
Την αποθέωση του τουρκικού τύπου, γνώρισε ο πολύς(κυριολεκτικώς) Θεόδωρος Πάγκαλος, εξαιτίας του άρθρου το οποίο δημοσιεύτηκε στο «Βήμα της Κυριακής». Σε εκείνο το άρθρο, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στηλιτεύει την καταστροφή των οθωμανικών μνημείων στην ελληνική επικράτεια, ενώ παράλληλα επαινεί την διατήρηση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς από το τουρκικό κράτος!
Η εφημερίδα Yeni Safak κυκλοφόρησε με τίτλο «καταστρέψαμε την οθωμανική κληρονομιά», συγχαίροντας τον Θεόδωρο Πάγκαλο για την ιστορική δήλωση, με την οποία ομολογεί την καταστροφή των οθωμανικών μνημείων από τους Έλληνες. Η εφημερίδα, καταθέτει μέρος του άρθρου του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το οποίο, «(οι Έλληνες) κατέστρεψαν συστηματικά το κάθε τι που θύμιζε το οθωμανικό παρελθόν και ότι από τα χιλιάδες τεμένη που κατασκεύασε η οθωμανική αυτοκρατορία, απέμειναν πολύ λίγα». Από την άλλη πλευρά, ο κύριος Πάγκαλος επαίνεσε τους γείτονες διότι «στην Τουρκία σήμερα υπάρχουν Εκκλησίες, οι οποίες ανακαινίζονται και χρησιμοποιούνται ως κέντρα προσευχής». Στο ίδιο μοτίβο οι εφημερίδες Turkiye, Aksam, Zaman, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το δώρο του κυρίου Πάγκαλου, κυκλοφορώντας υπό τον πομπώδη τίτλο: «ομολογία Θεόδωρου Πάγκαλου, καταστρέψαμε τα μνημεία οθωμανικής κληρονομιάς, σε αντίθεση με τις πρακτικές του τουρκικού κράτους».
Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η πολιτική ελίτ της μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης. Δεν είναι οι συντελεστές της, απλά αδιάφοροι για τις τύχες του Ελληνικού Έθνους. Αντίθετα, διά των λόγων και των πράξεών τους, επιδιώκουν να προκαλέσουν τη μεγαλύτερη σ’ αυτό ζημιά. Κι όμως, αυτά τα πολιτικά ψοφίμια τα οποία ξεπουλούν οτιδήποτε για μισό λεπτό προβολής και για τριάντα αργύρια, ψηφίζονταν από τον Ελληνικό Λαό επί τέσσερις δεκαετίες, κυβερνούσαν και κυβερνούν ακόμη την Πατρίδα μας. Κατά τ’ άλλα, υπάρχουν και σήμερα συμπατριώτες μας οι οποίοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν πως χρεοκόπησε το Κράτος και πως υποχωρεί ατάκτως σε όλα τα επίπεδα άσκησης πολιτικής.
Ήρθε ο καιρός, να προχωρήσει ο Λαός μας σε αποφάσεις σκληρές, γενναίες και ταυτόχρονα απόλυτα αναγκαίες. Κάθε μέρα που περνά, το καθεστώς των διεφθαρμένων προκαλεί όλο και μεγαλύτερη ζημιά στα εθνικά μας συμφέροντα. Η δημοκρατία των υποτακτικών και των ανδρείκελων ξεπουλά τα πάντα, βλάπτει το Έθνος, εξαθλιώνει και συκοφαντεί τον Λαό. Δεν υφίστανται διλήμματα παρά μόνο μια επιλογή: ή με τη δημοκρατία των παγκάλων ή με τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: