Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ "ΚΟΥΜΠΑΡΟ" ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ. "ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ"


Meimarakis
Τα όσα έχουν καταγραφεί από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το Makeleio.gr είναι εξαιρετικά σοβαρά. Και θα βγουν όλα στη φόρα τις επόμενες μέρες. Η υπόθεση κατά τους καταγγέλλοντες έχει συνάφεια και σχέση με την αυτοκτονία κουμπάρου του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μειμαράκη, ο οποίος βρέθηκε "δολοφονημένος"(όπως λένε οι συγγενείς του) υπό πολύ περίεργες συνθήκες.
Θύματα του κυκλώματος αυτού είναι και νέοι καταγγέλλονες που έχουν μιλήσει επώνυμα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, όπως ισχυρίζονται. Κατά τις καταγγελίες, τους προσέγγισε φερόμενος ως κουμπάρος του κ.Μειμαράκη(ή κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι κουμπάρος, αυτό αφορά τον κ.Μειμαράκη, οπότε εαν δεν είναι ας βγει να το διαψεύσει): Η "μηχανή" περιγράφεται πιο πάνω. Δανεικά και αγύριστα με υπόσχεση καλές και ανθηρές επενδύσεις. Ο λαβών φέρεται ως γνωστός ποινικολόγος. "Εαν επιμείνετε να ζητάτε τα δανεικά, θα βρεθείτε σε χαντάκι", φέρεται να τους λέει: Έχω την ισχυρή κάλυψη, δεν με ακουμπάει κανένας.
Κάποιοι έχουν καταφύγει στον εισαγγελέα. Κάποιοι άλλοι που δεν φοβήθηκαν μίλησαν.
Και τα όσα είπαν είναι φοβερά.
Αλήθεια αγαπητέ κύριε πρόεδρε της Βουλής τον ξέρετε καλά τον εξ Ιωαννίνων ένοικο της οδού Γαμβέτα; Διαφορετικά(εαν δεν τον γνωρίζετε)πως τον αφήνετε να διασύρει το όνομα σας;
Παρεμφερής υπόθεση με την παραπάνω φέρεται να σχετίζεται με την αυτοκτονία πριν από 3 μήνες συγγενικού στελέχους πρώην υψηλού αξιωματούχου της ΕΛΑΣ. Βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του. Αυτοκτονία, είπαν. "Τον αυτοκτόνησα", είπαν κάποιοι άλλοι.
Η υπόθεση εαν έχει αληθείς όλες τις πτυχές της, είναι φοβερή. Καθαρή μαφία. Και δεν είναι καθόλου σωστό να αναφέρουν κάποιοι σε σκοτεινές συναλλαγές τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου.


http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: