Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Χρήστος Παππάς: "Αντωνάκη έκανες τη χώρα μας πιτσαρία...!!" Βίντεο!!



Η τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή επί του σχεδίου νόμου για τα αποθέματα αργού πετρελαίου.

Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε στην απεργία της ΠΝΟ κατακρίνοντας την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της με τις συνεχείς επιστρατεύσεις και αναρωτήθηκε εάν θα πράξουν το ίδιο και με τους αγρότες.

Επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι πιο σεμνός σε ότι αφορά θέματα επιστρατεύσεως γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η στρατιωτική του θητεία ήταν επεισοδιακή έχοντας τουλάχιστον δύο εξαγορές. Όσο για τα επαγγελματικά του, είναι γνωστή η περίφημη συνέντευξη του "στον ενικό", όπου σε μία ερώτηση Έλληνα πολίτη που του λέει «Αντώνη γιατί να σε προσλάβω , τι επαγγελματική εμπειρία έχεις», ο πρωθυπουργός του απάντησε εγώ είχε μία πιτσαρία κάτι μήνες με ένα φίλο του και πήγαινε καλά. Μόνο που δυστυχώς στη θέση της πιτσαρίας είναι μια ολόκληρη χώρα και στη θέση του συνεταίρου έχει βάλει με το μνημόνιο τον ξένο παράγοντα, τους τοκογλύφους και το ΔΝΤ, συμπλήρωσε ο Χρήστος Παππάς.

Πάγια θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ότι η αγροτική γη πρέπει να διατίθεται για την πρωτογενή παραγωγή, όμως ο αγρότης ωθήθηκε από την κυβέρνηση στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταïκά υποθηκεύοντας το βιος του για γρήγορο και εύκολο πλουτισμό. Η Χρυσή Αυγή χωρίς να σημαίνει ότι συντάσσεται με την χρήση της αγροτικής γης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας θα ψηφίσει το συγκεκριμένο άρθρο.

Συνολικά για το νομοσχέδιο είπε ότι η κυβέρνηση ξεπουλάει τα πάντα με οποιοδήποτε κόστος αγνοώντας το πολιτικό κόστος και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν την ‘’βρώμικη’’ δουλειά ώστε να τελειώνουν με την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, εκτός από τα άρθρα που προανέφερε, γιατί θεωρεί ότι τα στρατηγικά αποθέματα και τα εμπορικά είναι συγκοινωνούντα με τα στρατιωτικά θέματα και η Ελλάδα πρέπει να είναι μια ανεξάρτητη χώρα, με τους Έλληνες να είναι κυρίαρχοι σε όλους τους τομείς είτε είναι αποθέματα, είτε παραγωγή, είτε Ελληνική βιομηχανία, είτε εξωτερική πολιτική. Αυτά πρεσβεύει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για αυτό τον λόγο την εξέλεξε ο Ελληνικός λαός.



xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: