Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αναμενόμενο: Καμια καταδίκη των τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της Χρυσής Αυγής!!



Είθισται, μετά από οποιαδήποτε τρομοκρατική επίθεση –ειδικά κατά πολιτικού προσώπου ή κόμματος- όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη βουλή να εκδίδουν ανακοινώσεις καταδίκης της συγκεκριμένης επίθεσης και γενικότερα κατά της βίας και της τρομοκρατίας.

Χθες, το πρωί και το βράδυ, σημειώθηκαν δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στα (άδεια, φυσικά…) γραφεία της Χρυσής Αυγής, σε Λάρισα και Πειραιά. Έχουν περάσει πολλές ώρες από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, κι όπως ήταν αναμενόμενο κανένα κόμμα (του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου) δεν εξέδωσε μια τυπική ανακοίνωση καταδίκης, έστω και για τα μάτια. Και βέβαια, ούτε ο λαλίστατος -σε άλλες περιπτώσεις- κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε κουβέντα, αλλά ούτε και ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ!

Και πώς να πουν, αφού από μέσα τους χαίρονται τα μέγιστα για το… απίστευτο κατόρθωμα των αναρχοκομμουνιστών-παρακρατικών λακέδων τους (βορείων προαστίων…); Αν μπορούσαν, ανακοίνωση επιδοκιμασίας θα έβγαζαν, όχι καταδίκης. Τόση ήταν η χαρά τους, η οποία δεν κρύβεται με τίποτα. Νομίζουν πως με τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες θα βάλουν φρένο στην εθνική δράση της Χρυσής Αυγής. Τόσο μακριά νυχτωμένοι είναι!

Καθόλου τυχαία βέβαια, τις τελευταίες ημέρες –με αποκορύφωμα την χθεσινή- γίνονται λυσσαλέες ηλεκτρονικές επιθέσεις κατά της επίσημης ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής από το εξωτερικό, από τα χανουμάκια του Σόρος και του διεθνούς σιωνισμού. Απόλυτος συντονισμός ηλεκτρονικής τρομοκρατίας από το εξωτερικό και φυσικής τρομοκρατίας από το εσωτερικό. Με κοινό εντολοδότη: τον παγκόσμιο τύραννο! Πέφτουν, όμως, σε τοίχο, γι’ αυτό λυσσάνε όλο και περισσότερο. Τους ευχόμαστε να ψοφήσουν από τη λύσσα τους!

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια: