Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - "Το «αλήτες, προδότες πολιτικοί» θα είναι και πάλι το σύνθημά μας" !!



Πάνω από 20.000 εθνικιστές στο κέντρο της πόλης το Σάββατο στην εκδήλωση για τα Ίμια με σύνθημα «Αλήτες, Προδότες, Πολιτικοί»
Με σύνθημα «Αλήτες, Προδότες, Πολιτικοί» η Χρυσή Αυγή οργανώνει το Σάββατο μαζική κάθοδο εθνικιστών για να τιμήσουν όσους έχασαν την ζωή τους στα γεγονότα των Ιμίων. Η «φάλαγγα» της Χρυσής Αυγής, όπως την αποκαλεί ο κ. Ματθαιόπουλος Αρτέμης, βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, είναι καθόλα προετοιμασμένη προκειμένου για άλλη μια χρονιά να δώσει δυναμικό παρών στην συγκέντρωση που από το 1997 πραγματοποιεί το κόμμα του.


Οι αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί, αλλά και η ίδια η Χρυσή Αυγή, όπως αποκαλύπτει ο κ. Ματθαιόπολους μιλώντας στο parapolitika.grέχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα η εκδήλωση: «Ουδέποτε θα βρείτε ανάμεσα στη φάλαγγα της Χρυσής Αυγής βόμβες μολότοφ, τσεκούρια ή κάθε άλλης λογής δολοφονικά εργαλεία, τα οποία αρέσκεται να χρησιμοποιεί η αριστερά εις βάρος των πολιτικών της αντιπάλων, αλλά και εναντίον αθώων Ελλήνων πολιτών», αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει «Στόχος μας δεν είναι να προκαλέσουμε επεισόδια, ούτε να προξενήσουμε φθορές στις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.

Σαν νόμιμο πολιτικό κόμμα σεβόμαστε την κείμενη νομοθεσία, ενημερώνουμε εγκαίρως, όπως ορίζει ο νόμος, τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για κάθε ανοιχτή εκδήλωση και προπαντός τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουμε κινούνται πάντοτε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. Η προστασία και η άμυνα από τέτοιου είδους επιθέσεις είναι εξάλλου και συνταγματικό μας δικαίωμα. Τρόποι αντιμετώπισης τέτοιων συμβάντων υπάρχουν πολλοί και όσο πιο εχθρικό γίνεται το σύστημα απέναντι μας, τόσο πιο έτοιμους θα μας βρίσκει για να το αντιμετωπίσουμε».

Το μήνυμα της Χρυσής Αυγής στην επικείμενη εκδήλωση του Σαββάτου είναι σύμφωνα με τον κ. Ματθαιόπουλο: «ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν ξεχνούν τις θυσίες των Ηρώων και ότι το παράδειγμα της αυτοθυσίας τους αποτελεί για κάποιους φάρο μέσα σε μια Ελλάδα που βυθίζεται στο σκοτάδι της παρακμής. Είναι όμως ταυτόχρονα και ένα κάλεσμα σε όλους όσους αισθάνονται οργισμένοι για το γεγονός ότι ο θάνατος των τριών αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού δεν έχει δικαιωθεί, καθώς οι διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο συνεχίζονται με τις γνωστές προκλητικές τους ενέργειες, μιας και όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις ουδέποτε έδειξαν το απαιτούμενο θάρρος για να υπερασπιστούν, όπως όφειλαν άλλωστε, την εθνική μας κυριαρχία.

Για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή επέλεξε το περιστατικό των Ιμίων για να κάνει μεγάλη συγκέντρωση και δεν κάνει το ίδιο και για την «επέτειο» της Marfin ή για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο κ. Ματθαιόπουλος αναφέρει: «Θεωρούμε το συγκεκριμένο συμβάν ορόσημο εις ότι αφορά το μείζον θέμα της άσκησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ζήτημα που άπτεται και με την επίλυση του οικονομικού προβλήματος, καθώς αυτή και μόνο αυτή μπορεί να μας εξασφαλίσει τους πόρους που θα μας οδηγήσουν εκτός κρίσης. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στην ΑΟΖ και στην κυριαρχία επί πάντων των φυσικών πόρων που αποδεδειγμένα βρίσκονται εντός αυτής.

Το βράδυ των Ιμίων λίγες δεκάδες Χρυσαυγιτών ήταν οι μόνοι που διαδήλωσαν έξω από το κτίριο της βουλής ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον κατάπτυστο χειρισμό της κρίσης από την ελληνική κυβέρνηση. Έκτοτε, κάθε χρόνο και για 17 συναπτά έτη η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από τη Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα κατεβάζουμε στο πεζοδρόμιο μέχρι και πάνω από 15.000 εθνικιστές! Όμως ίδια ήταν η αντιμετώπιση μας και για άλλα θέματα, όπως αυτό της Marfin, όπου και πάλι η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε στο παρελθόν μαζικές συγκεντρώσεις για την δολοφονία 4 συμπατριωτών μας από παραφυάδες της αριστεράς. Όσον αφορά στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ουδέποτε θα πέφταμε στο κατάπτυστο σημείο να εκμεταλλευτούμε πολιτικά τη δολοφονία ενός ανήλικου παιδιού, κάνοντας πρόβα για μια γενικότερη εξέγερση τύπου «αραβική άνοιξη» ή «πορτοκαλί επανάσταση». Ασφαλώς και είναι δυσάρεστο το γεγονός να δολοφονείται ένα νεαρό παιδί, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είμαστε υποκριτές για να σπιλώσουμε τη μνήμη του παριστάνοντας τους επαναστάτες».

«Αλήτες, προδότες, πολιτικοί»
Το «αλήτες, προδότες πολιτικοί» θα είναι και πάλι το σύνθημά μας, αναφέρει ο κ. Ματθαιόπουλος: «Και αυτή τη φράση εξακολουθούμε να την πιστεύουμε μέχρι σήμερα. Το σύνθημα αυτό δεν εκφράζει μόνο τη Χρυσή Αυγή, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό, τον μέσο Έλληνα και Ελληνίδα που βλέπει στο πρόσωπο του πολιτικού του μεταπολιτευτικού κατεστημένου έναν δυνάστη, έναν κατακτητή που νομοθετεί εκδικητικά εις βάρος του. Το σύνθημα αυτό θα το βροντοφωνάξουν και πάλι χιλιάδες στόματα, άσχετα αν η Χρυσή Αυγή έχει πλέον πολιτικούς. Ξέρουμε πολύ καλά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, ότι η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία των πολιτικών. Δεν είναι η Χρυσή Αυγή αυτή που κυβέρνησε τη χώρα για 38 έτη, δεν είναι η Χρυσή Αυγή αυτή που οδήγησε σε αυτό το έσχατο σημείο την Ελλάδα, δεν είναι η Χρυσή Αυγή αυτή που επέβαλλε τα μνημόνια, αυτή που καταχράστηκε δημόσιο χρήμα, αυτή που ενεπλάκη σε σκάνδαλα και βρώμικες υποθέσεις. Ας είμαστε πολιτικοί, σημασία έχει ότι εκφράζουμε μια άλλη νοοτροπία, γιατί τα χέρια μας είναι τόσο καθαρά, όσο και η υπόληψη μας».
Στέλλα Νοβάκη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια: