Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Στο 13,5% η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει ακάθεκτη!!



Παρά τον συνεχή πόλεμο της λάσπης με φωτομοντάζ, συκοφαντίες και διασπορά ψευδών ειδήσεων στη νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό της εφημερίδας «6 Μέρες»...

ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή παραμένει αδιαμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας , αποδεικνύοντας ότι το Εθνικιστικό Κίνημα δεν κάμπτεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.

Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου (χωρίς αναγωγή)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20%
ΣΥΡΙΖΑ 21,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12%
ΠΑΣΟΚ 7%
ΑΝΕΛ 5%
ΔΗΜΑΡ 4%
ΚΚΕ 6%
ΑΛΛΟ 5%
ΛΕΥΚΟ/ΑΠΟΧΗ 11%
ΑΝΑΠΟΦ./Δ.Α. 8,5%

Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου με αναγωγή

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 22,5%
ΣΥΡΙΖΑ 24%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,5%
ΠΑΣΟΚ 8%
ΑΝΕΛ 5,5%
ΔΗΜΑΡ 4,5%
ΚΚΕ 6,5%
ΑΛΛΟ 5,5%
ΑΝΑΠΟΦ./Δ.Α. 10%

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάλυση της πρόθεσης ψήφου ανά ομάδα ηλικίας όπου παραμένουν μεγάλες οι επιδόσεις της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα παίρνει την δεύτερη θέση σε ηλικίες από 30-44, ενώ το ποσοστό πέφτει στην τέταρτη θέση μόνο στους 60 και άνω. Αναλυτικά σε ηλικίες από 18-29 ποσοστό 11% , 30-44 16% , 45-59 12%, 60 και άνω 9 %. Σε ότι αφορά τις μετακινήσεις/συσπειρώσεις των ψηφοφόρων σύμφωνα με την δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να αιμορραγεί προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με 11% το ίδιο συμβαίνει και με τον Σύριζα από τον οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποκομίζει το μεγαλύτερο ποσοστό με 5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων που αποτυπώνεται στην δημοσκόπηση είναι αρκετά μεγάλο και φτάνει στο 10% με την Χρυσή Αυγή, να κερδίζει μεγάλο μέρος διότι είναι γνωστό ότι πολλοί ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου στα πλαίσια της πολεμικής του συστήματος εναντίον μας δεν το δηλώνουν. Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής ανεβαίνει και ατσαλώνεται συνεχώς κόντρα στον διαρκή επικοινωνιακό πόλεμο και τις επίδοξες προβοκάτσιες που στήνει το σύστημα. Η δύναμη του Αγώνα, της Πίστης και της Αντίστασης απέναντι στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους είναι εδώ και είναι θέμα χρόνου να ξεβρωμίσουμε μια και καλή την Πατρίδα μας!

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: