Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Σύμβολα της Χρυσής Αυγής σε σχολεία της Κύπρου μας! Καταγγελία κομμουνιστή βουλευτή!

 

Σύμβολα της Χρυσής Αυγής σε σχολεία της Κύπρου μας! Καταγγελία κομμουνιστή βουλευτή

Νομίζουν, τα ορφανά του Στάλιν και οι λακέδες των καπιταλιστών φιλελεύθεροι, ότι μπορούν να εξαφανίσουν  μία Ιδέα με διώξεις, φυλακές, απαγορεύσεις, αλλά και δολοφονίες ακόμη για να μη ξεχνάμε τον Μάνο και τον Γιώργο, που δέκα ολόκληρα χρόνια μετά δεν έχουν ανακαλύψει οι αρχές ούτε ένα στοιχείο για τους δολοφόνους τους! 

Όπου υπάρχει Ελλάδα υπάρχει η Ιδέα της Χρυσής Αυγής και Ελλάδα είναι και η Κύπρος! Έτσι την οργή ενός μπολσεβίκου βουλευτού προκάλεσε το γεγονός ότι σε σχολείο της ελληνικής μεγαλονήσου γράφτηκαν συνθήματα εθνικιστικά και το σύμβολο της Χρυσής Αυγής. Η είδηση από το Sigma Live έχει ως εξής:

“Μια ανάρτηση που κυκλοφορεί στο Facebook από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Χρίστο Χριστοφίδη, προκαλεί ανησυχία καθώς παρουσιάζει μια σχολική πινακίδα πάνω στην οποία υπάρχουν οπαδικά, εθνικιστικά και ακροδεξιά σύμβολα.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η πινακίδα έχει γεμίσει με διάφορα χαρτιά πάνω στα οποία κάποιος έχει σχεδιάσει, μεταξύ άλλων, τη σημαία της ένωσης της Ελλάδας με την Κύπρο, το σύμβολο της τρομοκρατικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», δύο φύλλα ελιάς πάνω από τα οποία αναγράφεται «ΕΛΑΜ» και ένα σχέδιο που εξυμνεί την ΕΟΚΑ Β’ στο οποίο αναγράφονται οι φράσεις «Ελευθερία ή θάνατος» και «Ζήτω η Ελλάς».

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ αναφέρει στην ανάρτησή του πως δέχτηκε καταγγελίες για το γεγονός από γονείς και μαθητές, ενώ προσθέτει επίσης πως η εν λόγω πινακίδα βρίσκεται στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμια.

Στη συνέχεια απαιτεί από το ΥΠΑΝ να διερευνήσει άμεσα το συμβάν και να αποδώσει ευθύνες σε όσους εμπλέκονται. Ζητά παράλληλα «να μεριμνήσει ούτως ώστε τέτοια εμετικά-φασιστικά- προδοτικά περιστατικά να μην επαναληφθούν στα σχολεία μας».

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: