Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Από τον Άρη Βελουχιώτη και τον Τσε Γκεβάρα στον Κασσελάκη…

 

Σε μία από τις συνεντεύξεις μου που έδωσα στις αρχές του 2015 όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την εξουσία είχα τονίσει ότι αυτό το οποίο θα επιτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να εξευτελίσει την αριστερά. Πράγματι η αριστερά είχε πιστούς αγωνιστές, οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι ακόμη και απέναντι στο εκτελεστικό απόσπασμα για να υπερασπιστούν και να μείνουν συνεπείς με τις ιδέες τους. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως είναι ξεκάθαρο ότι ευρίσκεται στην αντίπερα όχθη αυτό όμως δεν την εμποδίζει να τιμά τους ιδεολόγους ακόμη και τους εχθρούς της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα κάτω από το δόγμα της τσογλανοποίησης της πολιτικής ζωής, μάζεψε σε αυτό τον πολιτικό οργανισμό Φρανγκεστάιν, προκειμένου αυτός να γίνει κυβερνητική παράταξη, κάθε πικραμένο. Ο Αλέξης Τσίπρας, ως γνωστόν, προερχότανε από την ΚΝΕ και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείποντας το κόμμα του και προδίδοντας στην συνέχεια και αυτόν που τον προώθησε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλαβάνο. Είναι γνωστές οι ακραίες θέσεις του, έχει δηλώσει θαυμαστής του Μάο, μεγάλου εγκληματία που δολοφόνησε περισσότερα από 50 εκατομμύρια Κινέζους, καθώς βεβαίως και του Τσε Γκεβάρα.

Παραμονές των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας, έστειλε ένα μήνυμα από το γνωστό tiktok, το οποίο άρχιζε με την φράση “γεια σου bro”. Τώρα όλοι ξέρουμε ποιος ήτανε ο “bro”. Ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αφίχθη στην Ελλάδα οικογενειακώς προκειμένου να αναλάβει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως δήλωσε μάλιστα το 2009 είχε ψηφίσει τον Τζωρτζ Παπανδρέου, τον άνθρωπο, ο οποίος μας έβαλε στα μνημόνια. Ακόμη είπε ότι η αριστερά δεν πρέπει να δαιμονοποιεί το κεφάλαιο και σίγουρα θα έτριξαν τα κόκαλα του Νίκου Ζαχαριάδη και του Μπελογιάννη μαζί. Αυτή είναι η “νέα αριστερά” μία τούτι φρούτι κατάσταση, που χωράει τα πάντα και μετά ταύτα περαστικά σας “σύντροφοι”.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: