Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

«Ενσωματωμένοι πρόσφυγες» εμποδίζουν τον απόπλου πλοίου από το λιμάνι της Ρόδου!

 

Άρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής στο “μεταναστευτικό”. 

Μετά το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου έγινε μία εκστρατεία ενοχοποίησης των ελληνικών αρχών, κυρίως του Λιμενικού και στόχευαν στο θυμικό του ελληνικού λαού για τους “μετανάστες” που πνίγονται, “μετανάστες” τους οποίους κανείς, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν τους υποχρέωσε να μπουν στα σαπιοκάραβα. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι όποιος εισέρχεται με πλοιάριο στα χωρικά μας ύδατα να συνοδεύεται από το Λιμενικό, αντί να απωθείται, σε “Δομές Φιλοξενίας”. 

Αυτή όμως η πολιτική, των ανοιχτών συνόρων, έχει και τις παρενέργειές της για την ελληνική κοινωνία. Μετά τον ξεσηκωμό σε Δομές υπέρ των Παλαιστινίων, το πρωί της 29ης Οκτωβρίου είχαμε ένα ακόμη, σοβαρότερο, περιστατικό. 

Στην Ρόδο 400, περίπου, “ενσωματωμένοι”, απέκλεισαν τον καταπέλτη του επιβατικού “Νήσος Χίος”, εμποδίζοντας τον απόπλου του. 

Απαιτούν να μεταφερθούν σε άλλες Δομές, κατ’ αυτούς, πιο οργανωμένες ή στην ενδοχώρα. 

Αυτό όμως που δείχνει την κατάντια της χώρας μας είναι το ότι αναμένεται η κατάπλευση του επιβατικού “Νήσος Πάτμος”, η οποία θα γίνει σε άλλο σημείο για λόγους ασφαλείας και έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές. Εκεί μας έφτασε η πολιτική της κυβέρνησης, να κανονίζουν, απαιτώντας, το που θα μεταφερθούν αυτοί που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: