Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

724 παιδιά δολοφονήθηκαν από το Ισραήλ στην Γάζα – Που χάθηκαν οι “ανθρωπιστές”;

 

724 παιδιά δολοφονήθηκαν από το Ισραήλ στην Γάζα – Που χάθηκαν οι “ανθρωπιστές”; 

Το Ισραήλ είπε ότι θα κτυπήσει μόνο τους μαχητές της Χαμάς. Μαχητές της Χαμάς ήταν τα 724 παιδιά που έχουν μέχρι σήμερα δολοφονηθεί από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην Γάζα; Και πόσο γενναίο είναι να βομβαρδίζεις με αεροπλάνα μία κατοικημένη περιοχή χωρίς να μπορούν να καταρρίψουν τα αεροπλάνα οι αντίπαλοί σου; Απ’ ό,τι φαίνεται πήγαν πολύ μακριά την δουλειά οι σιωνιστές και όλο και περισσότερες χώρες πλέον κρατάνε αποστάσεις. Μόνο ο Μητσοτάκης προσφέρθηκε να πάει στο Ισραήλ, αλλά δεν του το επέτρεψαν… Όσο για τον Μπάιντεν κάθισε στο Ισραήλ μόνον πέντε ώρες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις από αυτά που συμβαίνουν τώρα στην Παλαιστίνη.

Στις φλόγες τυλίγεται η Μέση Ανατολή με άμεση την προοπτική επέκτασης των εχθροπραξιών στην περιοχή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη αποχώρηση εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων Παλαιστινίων από τη Βόρεια Γάζα, η οποία σφυροκοπείται ανελέτητα από τα ισραηλινά βομβαρδιστικά.

Η Hezbollah, από τις βάσεις που διαθέτει στο Λίβανο, βάλλει κατά του Ισραήλ από βορρά, με επιθέσεις μικρής εμβέλειας προς το παρόν, αλλά καθημερινές που εγκυμονούν την απειλή να ανοίξει κι άλλο μέτωπο στο Λίβανο. Μετά από πυρά από συριακό έδαφος, ο ισραηλινός στρατός εκτοξεύει βολές πυροβολικού προς τη Συρία

Ο φρικτός απολογισμός της σύγκρουσης ξεπερνά μέχρι στιγμής τους 17.500 νεκρούς  και τραυματίες.  Από την πλευρά των Παλαιστινίων αναφέρονται συγκεκριμένα τουλάχιστον 2.269 νεκροί και 9.814 τραυματίες  από τις ισραηλινές επιθέσεις στη Δυτική  Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας, μέσα στις τελευταίες επτά μέρες. 

Στη Γάζα οι νεκροί ανέρχονται σε 2.215 και μεταξύ αυτών είναι 724 παιδιά. Οι τραυματίες είναι 8.714. Οι υπόλοιποι 54 νεκροί και οι 1.100 τραυματίες καταγράφηκαν στη Δυτική Όχθη. 

Οι ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας μόνο κατά τις τελευταίες 24 ώρες έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε τουλάχιστον 324 Παλαιστινίους ενώ 1.000 άλλοι έχουν τραυματισθεί, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: