Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού στη Φλώρινα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις!

 

Να διαφύγει από τη χώρα σχεδίαζε ένας 27χρονος αλλοδαπός που είχε δυο καταδίκες στην "πλάτη" του, αλλά οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στο συνοριακό φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος και συνελήφθη από συναδέλφους τους της Ασφάλειας Φλώρινας.

Σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού εκκρεμούσαν τελεσίδικη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για διακίνηση ναρκωτικών και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Έτσι, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Φλώρινας στην οποία οδηγήθηκε διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης.

Αλλοδαπός κατηγορείται για αρπαγή παιδιών

Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκων, που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Γερμανίας, εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού ο οποίος συνελήφθη στη Σάμο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, την Παρασκευή. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Βορείου Αιγαίου, ο οποίος δρομολογεί την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά.

Καταδικασμένη για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας ήταν μια 47χρονη αλλοδαπή η οποία συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το απόγευμα της Παρασκευής. Η φυγόποινη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου Χαλκιδικής που την είχε καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

https://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: