Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς: “Όσοι πίστεψαν τα περί διάλυσης της Χρυσής Αυγής, θα διαψευστούν οικτρά”

Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς: “Όσοι πίστεψαν τα περί διάλυσης της Χρυσής Αυγής, θα διαψευστούν οικτρά”
Την Παρασκευή 3 Ιουλίου πλήθος συναγωνιστών συνέρρευσαν στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Πειραιώς, ενώ σε συνεργασία με κλιμάκιο συναγωνιστών από το Μέτωπο Νεολαίας του Κινήματος πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εξόρμηση στους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά.

Δεκάδες συναγωνιστές ξεχύθηκαν στο κέντρο της πόλης, διαμοιράζοντας μεγάλη ποσότητα ενημερωτικού υλικού, ενώ παράλληλα επιχείρησαν να αφυπνίσουν την πολιτικώς ευνουχισμένη κοινωνία με μια πλειάδα δυναμικών εθνικιστικών συνθημάτων. Για ακόμη μία φορά, οι Χρυσαυγίτες κατέστησαν σαφές πως ο διαχρονικός ιδεολογικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν ξεκινά ή τερματίζει με μια κοινοβουλευτική έδρα.

Κατόπιν, οι συναγωνιστές επέστρεψαν στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, όπου και ακολούθησε χαιρετισμός από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Ο Γ.Γ. του Κινήματος συνεχάρη άπαντες τους συναγωνιστές για το αγωνιστικό τους πνεύμα, ενώ τόνισε πως όσο το Σύστημα της διαπλοκής αγωνίζεται να αποδείξει πως η Χρυσή Αυγή διαλύθηκε, τόσο θα διαψεύδεται από τη συνεχή δράση της.

Τέλος, ο Αρχηγός υπενθύμισε προς όλους τις ήδη συντελούμενες προσυνεδριακές διεργασίες, που μέλλουν να αναδείξουν μια Νέα Πορεία για το Εθνικιστικό Κίνημα. Μία Πορεία με χαρακτήρα εκ νέου ριζοσπαστικό και ιδεολογικό. Με σαφείς θέσεις προς την Οικονομία, τα Κοινωνικά ζητήματα, αλλά και την υιοθέτηση γενναίων προταγμάτων ενάντια στη διεθνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση.



http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: