Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΑΥΓΗ: “Αν δεν ήταν η Ν.Δ., η Χρυσή Αυγή θα ήταν ακόμη στη Βουλή”

ΑΥΓΗ: “Αν δεν ήταν η Ν.Δ., η Χρυσή Αυγή θα ήταν ακόμη στη Βουλή”
Στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύθηκε ένα ακόμα άρθρο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί πάντα τους απασχολεί η ύπαρξη του Κινήματός μας παρ’ όλη την συνωμοσία της σιωπής και τα ευχολόγιά τους ότι… εξαφανίστηκε! Έγραψε λοιπόν η αριστερή φυλλάδα σε άρθρο της τα παρακάτω: 

ΑΥΓΗ: “Τα ακροδεξιά μορφώματα είναι χρήσιμα ακόμα και διά της εκλογικής τους εξαφάνισης. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει το επιχείρημα ότι, αν δεν ήταν η Ν.Δ., η Χρυσή Αυγή θα ήταν ακόμη στη Βουλή. Πράγματι, αυτό είναι αλήθεια, αλλά καταλαμβάνει το ήμισυ του εύρους αυτής. Η άλλη μισή αλήθεια είναι ότι οι ιδέες της Χρυσής Αυγής δεν έφυγαν ποτέ από τη Βουλή κι εξακολουθούν να εμπνέουν τους επαναμαντρωμένους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος.”

Πράγματι, χωρίς τις διώξεις από την Νέα Δημοκρατία, αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τις απαγορεύσεις και τους αντισυνταγματικούς αποκλεισμούς και τα εκλογικά μαγειρέματα με ακυρώσεις ψήφων και πολλά άλλα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ήταν ακόμη στην Βουλή!

Παραδέχονται όμως και μία άλλη μεγάλη αλήθεια. Ότι οι Ιδέες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακόμη εμπνέουν και αυτό είναι που φοβούνται και από εμάς εξαρτάται και τον αγώνα μας τους καλούς Έλληνες που εξαπάτησε η Νέα Δημοκρατία να τους εντάξουμε και πάλι στο Εθνικιστικό Κίνημα.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: