Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Το μήνυμα των Πολωνών Εθνικιστών προς τους μαύρους: “Blacks back to Africa”

Το μήνυμα των Πολωνών Εθνικιστών προς τους μαύρους: “Blacks back to Africa”
Η Πολωνία θεωρείται το μαύρο πρόβατο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και γιατί έχει κυβέρνηση με εθνικό προσανατολισμό, αλλά και γιατί υπάρχει στην χώρα αυτή ισχυρό εθνικιστικό Κίνημα, που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Μέσω του διαδικτύου συναγωνιστές από την Πολωνία μας απέστειλαν την αφίσα που δημοσιεύουμε και η οποία πολύ απλά λέει προς τους Αφρικανούς, οι οποίοι παραπονούνται για τις συνθήκες της διαβιώσεώς τους στην Ευρώπη ότι αυτό το θέμα λύνεται πολύ εύκολα εάν επιστρέψουν στην Πατρίδα τους στην Αφρική!

Και μη ξεχνάμε ότι μέχρι ακόμη και την δεκαετία του ’60 και πριν όχι πολλά χρόνια στην Νότιο Αφρική, η σφοδρή απαίτηση των μαύρων κατοίκων της Ηπείρου αυτής, ήταν να φύγουν οι λευκοί γιατί ήταν αποικιοκράτες και τους εκμεταλλευόντουσαν. Αυτό βέβαια, δεν ισχύει για όλους τους Ευρωπαίους, αφού ως γνωστόν, αποικιοκράτες ήταν κυρίως οι Άγγλοι και οι Γάλλοι. Δύο λαοί μάλιστα που δεν είχαν φασιστικά και ρατσιστικά καθεστώτα, αλλά κοινοβουλευτικές δημοκρατίες…

Η παραξενιά της ιστορίας είναι ότι οι λευκοί τελικά έφυγαν από την Αφρική και επέστρεψαν στην Ευρώπη, αλλά οι μαύροι όλο και περισσότεροι ακολουθούν τους λευκούς στην Ευρώπη και θέλουν να ζουν στην Ευρώπη! Η λύση είναι απλή λοιπόν ο καθένας στην Πατρίδα του!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: