Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Ο Μπογδάνος, οι πλατείες και η Χρυσή Αυγή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπογδάνος, οι πλατείες και η Χρυσή Αυγή (ΒΙΝΤΕΟ)
Η νέα ατραξιόν της Νέας Δημοκρατίας προς άγραν “ακροδεξιών” οπαδών, λέγεται Μπογδάνος. Ναι, ο Μπογδάνος του Σκάι, που ξαφνικά έγινε και σφοδρός αντικομμουνιστής και επί πλέον θέλει να φύγουν οι λαθρομετανάστες από τις πλατείες, στις οποίες πλατείες όμως, τους έχει φέρει η Νέα Δημοκρατία της οποίας είναι βουλευτής! Αναντιμετώπιστος εχθρός η βλακεία…, η οποία και δυστυχώς αφθονεί σε αυτή τη χώρα.

Μάλιστα, έκανε και πρόσφατα δηλώσεις ο Μπογδάνος στις οποίες μεταξύ άλλων είπε: «Κάποιοι ξεχνούν το πώς ακριβώς η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή, πώς έφτασε να πάρει 7% στις εθνικές εκλογές και 9,4% στις ευρωεκλογές - στήνοντας συστηματικά την εικόνα ότι μόνο οι φασίστες ακούν την αγωνία εκείνων που κάποιοι ελιτιστές της κακιάς ώρας έσπευδαν και τότε απαξιωτικά να καταδικάσουν…» Ξεχνά ο Μπογδάνος ότι τότε όταν η Χρυσή Αυγή στεκόταν στο πλευρό των Ελλήνων στις πλατείες, αυτός υπήρξε σφοδρός επικριτής της. Τώρα τον έπιασε η “ευαισθησία” για τις πλατείες;

Και για του λόγου το αληθές, το παρακάτω βίντεο, με το μνημειώδες τηλεοπτικό βατερλό του για το οποίοι μάλιστα είχε γράψει και άρθρο αφιερωμένο στην τραγική του αποτυχία ο συχωρεμένος Θέμος Αναστασιάδης στο Πρώτο Θέμα.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: