Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Δραστηριότητες του Μετώπου Νεολαίας με εικόνα και ήχο - Εμείς Είμαστε η Εθνική Αντίσταση!

Δραστηριότητες του Μετώπου Νεολαίας με εικόνα και ήχο - Εμείς Είμαστε η Εθνική Αντίσταση!
ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - Δείτε βίντεο από την μεγάλη πολιτική εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι από νεαρούς Συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας που διένειμαν φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.
6ο BEACH PARTY ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ - Φέτος, για ακόμα μια φορά όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, το παραλιακό πάρτυ-θεσμός του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποιήθηκε με μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλη χρονιά! Εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πολλά νέα παιδιά που για πρώτη φορά ήρθαν να μας συναντήσουν από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις, ενώ η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παλαιότερων Συναγωνιστών ήταν τέτοια που μας γέμισε με ελπίδα και κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ - Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης της δράσης του Κινήματος ανά την Ελλάδα, μέλη του Μετώπου Νεολαίας Ρόδου πραγματοποίησαν νυχτερινή πολιτική εξόρμηση στο κέντρο της πόλης.

Οι συναγωνιστές «όργωσαν» τους κεντρικότερους δρόμους της Ρόδου, αλλά και την περιοχή πέριξ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα της συνέχισης του Αγώνα της Χρυσής Αυγής για την αφύπνιση του Έθνους. Με την Ελληνική κυβέρνηση να μένει άπραγη, όσο τα νησιά μετατρέπονται σε ισλαμικούς θύλακες και την Τουρκική προκλητικότητα να οργιάζει, οι Χρυσαυγίτες παραμένουν ως οι μόνοι σταθεροί υπερασπιστές του δόγματος της Εθνικής υπερηφάνειας και επιβίωσης.



http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: