Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

«Όποιος πολεμάει την Χρυσή Αυγή είναι με το σύστημα»

«Όποιος πολεμάει την Χρυσή Αυγή είναι με το σύστημα»
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη σε αίθουσα του νομού Κορινθίας η Οργανωτική Συνδιάσκεψη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην Πελοπόννησο.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μ. Αρβανίτης, Π. Ζησιμόπουλος και Η. Παναγιώταρος καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δ. Τζεμπετζής και Α. Νικολακόπουλος.

Τον λόγο πήραν αρκετοί εκπρόσωποι Τοπικών Οργανώσεων και Πυρήνων, όπου ανάμεσά τους βρίσκονται παλαιοί Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, όπως οι Συναγωνιστές Σκαντζός και Μπουτεράκος, αλλά και νεότεροι από την Σπάρτη, την Κορινθία, την Ηλεία, την Αργολίδα, την Αχαΐα και την Μεσσηνία.


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος σε μια χειμαρρώδη και από καρδιάς ομιλία, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας στην Χρυσή Αυγή και τις ιδεολογικο-πολιτικές κατευθύνσεις που θα ακολουθήσει το Κίνημα μακριά από λαϊκισμούς και στείρα συνθηματολογία.

Αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες διάλυσης της Χρυσής Αυγής και όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «όποιος πολεμάει την Χρυσή Αυγή είναι με το σύστημα». Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές και ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής απάντησε σε ερωτήσεις.

Ακόμα μια οργανωτική συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε με επιτυχία και  ακράδαντη πίστη ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι στην πρωτοπορία κάθε Εθνικού Αγώνα, ενώ όπως ανακοινώθηκε στην αίθουσα, η Χρυσή Αυγή θα διοργανώσει φέτος ξανά την Τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών!



http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: