Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Οι Έλληνες είναι από τους πιο ευσεβείς Χριστιανούς στον κόσμο σύμφωνα με έρευνα. Γι αυτό λυσσάνε οι αντίχριστοι!

Οι Έλληνες είναι από τους πιο ευσεβείς Χριστιανούς στον κόσμο σύμφωνα με έρευνα. Γι αυτό λυσσάνε οι αντίχριστοι!
Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το αμερικανικό Pew Research Center σε 34 χώρες από τις 13 Μαΐου έως τις 2 Οκτωβρίου 2019, με τη συμμετοχή 38.426 πολιτών, οι Έλληνες αποδείχθηκε ότι είναι από τους ποιο ευσεβείς χριστιανούς στον κόσμο! Τα αποτελέσματα της έρευνας καθυστέρησαν να δημοσιοποιηθούν λόγω της αναστάτωσης που προκάλεσε ο κορωνοϊός, κι έγιναν γνωστά τις τελευταίες ημέρες.

Ειδικότερα, οι Έλληνες βρίσκονται στην πρώτη θέση στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά την πεποίθηση ότι η πίστη στον Θεό είναι προϋπόθεση για να είναι κάποιος ηθικός άνθρωπος (53%) και πρώτοι σ’ ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο (συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ), με ποσοστό 80%, εις ό,τι αφορά τη σημασία που έχει η θρησκεία στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Επίσης, οι Έλληνες είναι δεύτεροι στον χριστιανικό κόσμο, εις ό,τι αφορά τη σημασία που έχουν ο Θεός και η προσευχή στη ζωή τους, με ποσοστά 82% και 73% αντιστοίχως.

Καταλάβατε τώρα γιατί έχουν λυσσάξει οι διεθνείς αντίχριστοι; Καταλάβατε τώρα γιατί το τσιράκι τους ο Κούλης Μητσοτάκης έκλεισε τις εκκλησίες κι απηγόρευσε στους Έλληνες να κάνουν Πάσχα, με πρόφαση τον κίνδυνο διάδοσης του κορωνοϊού; Καταλάβατε τώρα γιατί αυτό το αντίχριστο κάθαρμα διατηρεί τα περιοριστικά μέτρα στις εκκλησίες μέχρι νεωτέρας, ώστε να εμποδίσει τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου; Και γιατί σχεδιάζει την νέα καραντίνα για Νοέμβριο-Δεκέμβριο, έτσι ώστε να απηγορεύσει και τον εορτασμό των Χριστουγέννων;

Πίσω αντίχριστοι! Όσο κι αν λυσσάτε, οι Έλληνες δεν απαρνιούνται τη θρησκεία και τις παραδόσεις τους!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: