Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δημοσκόπηση zougla.gr: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει το ελεύθερο φρόνημα του Ελληνικού Λαού και ενισχύεται συνεχώς!

Δημοσκόπηση zougla.gr: Η Χρυσή Αυγή εκφράζει το ελεύθερο φρόνημα του Ελληνικού Λαού και ενισχύεται συνεχώς!
Την ώρα που οι νταβατζήδες της ενημέρωσης ετοιμάζονται να εξαπολύσουν τις μαϊμούδες από το κλουβί, δηλαδή τις στημένες δημοσκοπήσεις, ήρθε στο φως της δημοσιότητα μία δημοσκόπηση του zougla.gr, προκειμένου να ρίξει φως στο πολωμένο σκηνικό των ημερών, το οποίο επιτείνει το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούν τα κανάλια, με την σφραγίδα της ανικανότητας Σύριζα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας, που διεξήχθη με πολύ μεγαλύτερο δείγμα από τις «μαϊμούδες» και αφότου φυσικά σταθμίστηκε το δείγμα, το «ΟΧΙ» δείχνει να επικρατεί οριακά με 51%, έναντι 42% του «ΝΑΙ», γεγονός που φυσικά θα προσπαθήσουν (και ίσως το επιτύχουν με την συνεργασία των ανίκανων της συγκυβέρνησης) να ανατρέψουν οι καναλάρχες και οι εργολάβοι.

Όσον αφορά την αποτύπωση των εξελίξεων στα ποσοστά των κομμάτων φαίνεται ότι ο Σύριζα διατηρεί τα ποσοστά των εκλογών, ενώ αντιθέτως η ΝΔ καταποντίζεται χάνοντας πάνω από έξι ποσοστιαίες μονάδες. Η Χρυσή Αυγή ενδυναμώνεται εμφανώς, ενώ οι υπόλοιπες μνημονιακές δυνάμεις φυλλορροούν όντας στα πρόθυρα της εξόδου τους από τη Βουλή.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι την ίδια στιγμή που οι πολίτες έχουν «παγώσει» με τις διαρκείς κωλοτούμπες του Σύριζα, αγκαλιάζουν την Χρυσή Αυγή που πρεσβεύει την πραγματική βούληση για ελευθερία και απαλλαγή από τα εθνοκτόνα μνημόνια. Η επερχόμενη μνημονιακή κωλοτούμπα του Σύριζα ακόμα και αν ενδυθεί την πίστη σε ένα δημοψήφισμα που γίνεται σε κλίμα πανικού, θα οδηγήσει στην διόγκωση της Χρυσής Αυγής και το ξεφούσκωμα των μνημονιακών δυνάμεων του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: