Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΒΕΛΓΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΓΕΛΑΕΙ ΣΑΡΔΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ... (VID)



Ο βέλγος ισλαμιστής «Abou Isleym Belgiki»χαμογελάει σαδιστικά μπροστά στο αποκεφαλισμένο και σταυρωμένο θύμα,Αυτή η εικόνα πραγματικά σου δημιουργεί σύγκρυο.Δίπλα από το αποκεφαλισμένο θύμα φωτογραφίζεται ο βέλγος «Abou Isleym Belgiki» που κάνει τζιχάντ πολεμώντας στη Συρία. Η Δύση ετσιθελικά και εθελοτυφλώντας εξυπηρετώντας σκοτεινές σκοπιμότητες αποικιοκρατισμού αυτούς τους ονοματίζει αντάρτες ή εξεγερμένους.ή δημοκράτες ή συριακή αντιπολίτευση δια των μίσθαρνων οργάνων της του γκαιμπελίστικου τύπου. Ο «Abou Isleym Belgiki» είναι επίσης πολύ δραστήριος στο Twitter.

 

«Δεν αναζητώ γάμο αλλά τον θάνατο «, αναφέρει με ψευδοεπικό και στομφώδες ύφος. «Δεν έχω γυναίκα έχω το kalachnikov μου στο προσκεφάλι μου «.Το ζήτημα έχει και φρουδικές προεκτάσεις συμπλεγματικού χαρακτήρα.Αναμφίβολα οι προθέσεις του είναι ολοφάνερες: και στη φωτογραφία δεν διστάζει να γελάει μπροστά στο αποκεφαλισμένο θύμα του. Το κεφάλι το έχει τοποθετήσει πάνω στο ακέφαλο πτώμα κατά την προσφιλή συνήθεια των διαταραγμένων φονιάδωνν της ISIS.

O «Abou Isleym Belgiki» δεν είναι ο μόνος βέλγος που φιγουράρει ανάμεσα στους δημίους του Ισλαμικού Κράτους.( Sudinfo 9/7/15)ΒΙΝΤΕΟ http://www.rtl.be/videos/page/rtl-video-en-embed/640.aspx?VideoID=515592




dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: