Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Δηλώσεις Συναγωνιστών Παππά, Παναγιώταρου και Κασιδιάρη για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Ηλίας Παναγιώταρος: Ο λαός δεν ξεχνά αυτούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή

Ηλίας Κασιδιάρης: Τα μνημόνια των τοκογλύφων διαλύουν την πατρίδα μας
Χρήστος Παππάς: Έλληνα πέρνα στην Εθνική αντίσταση
Η Χρυσή Αυγή, σταθερή πολιτική δύναμη συνέπειας, παραμένει πιστή στην αντιμνημονιακή της γραμμή και θα καταψηφίσει τις προτάσεις των δανειστών-τοκογλύφων στο δημοψήφισμα της ερχομένης Κυριακής, λέγοντας ΟΧΙ στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου. Η συνεπής αυτή στάση της Χρυσής Αυγής θορύβησε ακόμη μία φορά το πολιτικό και μηντιακό κατεστημένο και έγινε αφορμή να εξαπολύσουν οι γνωστοί υβριστές μας χολή, και μαύρη προπαγάνδα. Εμείς, συνεχίζουμε τον αγώνα μας χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς να υπολογίζουμε προσωπικά συμφέροντα, συνέπειες ή πολιτικό κόστος. Οδηγός του πολιτικώς πορεύεσθαι, ήταν, είναι, και θα είναι, το καλό του Έθνους και του Λαού. Το ίδιο το όνομα του Κινήματος το υποδηλώνει: Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Το τελευταίο πεντάμηνο, μετά την εκλογική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και την δημιουργία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παρακολουθούμε τις αντιφατικές ενέργειες και πολιτικές της κυβέρνησης σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους και τους τοκογλύφους- δανειστές. Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει ακεραία την ευθύνη για την παράταση της δυστυχίας του ελληνικού λαού, δηλαδή για την παράταση του Μνημονίου. Η παιδαριώδης πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε το ακατόρθωτο: Να ανασύρει από την πολιτική αφάνεια τους υπευθύνους της δυστυχίας μας, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΣΟΚ, και να τους δώσει την ευκαιρία να κουνούν απειλητικά το δάχτυλο και να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό.
Δεν αρκούσε η απόλυτη μεταστροφή του κυρίου Τσίπρα από τις προεκλογικές του εξαγγελίες, έχουμε πλέον και την κυνική ομολογία του, τρεις ημέρες πριν το δημοψήφισμα, που λέει πως «την Δευτέρα πάω στις Βρυξέλλες και υπογράφω συμφωνία». Συμφωνία. Δηλαδή νέο μνημόνιο, νέα μέτρα, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, αγγλικό δίκαιο, ύφεση, εξάρτηση και δυστυχία. Η πολιτική αυτή των νεοαριστερών, των νεομπολσεβίκων, όλων αυτών που τους διακρίνει η έλλειψη εθνικών ιδανικών, είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την ιστορική διαδρομή του μαρξιστικού ιδεολογήματος και των ιδίων των μαρξιστών.
Είναι γεγονός, τόσο σε διεθνές επίπεδο, όσο και στην ελληνική πολιτική σκηνή πως οι σύγχρονοι και πιο φανατικοί εκφραστές των αντιλαϊκών καπιταλιστικών και νεοφιλελεύθερων απόψεων διετέλεσαν, ήσαν και όλοι τους συνεχίζουν να είναι στην ψυχοσύνθεσή τους, μπολσεβίκοι. Η Χρυσή Αυγή εναντιώνεται στις δυνάμεις του εθνομηδενισμού, απ΄ όπου κι αν προέρχονται.
Λέμε ΟΧΙ σ’ αυτούς που βάλλουν κατά της Πατρίδας, κατά της θρησκείας, κατά της οικογενείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ιστορικά δεν θα ευθύνεται μόνο για το αριστερό μνημόνιο. Θα ευθύνεται για τα αντεθνικά νομοθετήματα που έφερε και ψήφισε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πέντε μήνες τώρα, αντί να προετοιμάσει την Πατρίδα για την τελική μάχη που υφίσταται από τους δανειστές στον απηνή οικονομικό πόλεμο που της έχουν εξαπολύσει, η μοναδική του ενασχόληση ήταν πώς να ελληνοποιήσει και να παραδώσει χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα την ελληνική ιθαγένεια στα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων. Μοναδικό του μέλημα ήταν να συμπαρασταθεί στις φιέστες των γκέι πράιντ και να τους υποσχεθεί πως θα γίνουν καθεστώς, πως ένα χρόνο μετά θα μπορούν να παρελαύνουν και μέσα απ΄ την Βουλή.
Η επιλογή της Χρυσής Αυγής να μην κρυφτεί πίσω από ένα «παρών» , να πάρει σαφή πολιτική θέση, εκφράζει την σταθερή αντιμνημονιακή της γραμμή και την θέλησή της να αγωνισθεί χάριν της σωτηρίας της Πατρίδας και της ευημερίας του Ελληνικού Λαού.
Είμαστε σταθερά στο πλευρό του Λαού, των υγειών παραγωγικών δυνάμεων, των νέων ανθρώπων, των επιστημόνων, των μαχητών της ζωής ανέργων Ελλήνων, των αγροτών, των εργατών, της σπονδυλικής στήλης, δηλαδή, του Έθνους.
Είμαστε στο πλευρό τους χωρίς να θέλουμε και χωρίς να επιζητούμε κανένα πολιτικό, προσωπικό ή άλλο αντάλλαγμα. Δεν παρακαλέσαμε κανέναν και δεν προσκυνήσαμε κανέναν. Γι’ αυτό εξ’ άλλου βρεθήκαμε και για 18 ολόκληρους μήνες στην φυλακή. Άλλοι παρακαλούν και ικετεύουν, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, για μία θέση σε μία νέα κυβέρνηση  κοινοβουλευτικής εκτροπής. Για την κεντροδεξιά, όπως πολύ σοφά λέει κι ο λαός μας, «παλιά μου τέχνη κόσκινο».
Η πατριωτική και καθαρά φιλελληνική και φιλολαϊκή πολιτική μας θέση, οδηγεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους στην λυσσασμένη προσπάθειά τους να μας καταστήσουν αποσυνάγωγους. Δεν τους αδικούμε Τουναντίον είναι τιμή μας και επιβράβευση πως έχουμε το δίκιο και τον λαό στο πλευρό μας που δεν συμμετέχουμε σε αυτήν την συναγωγή των προσκυνημένων και των εχθρών του λαού, και λέμε ΟΧΙ σε κάθε είδους μνημόνιο, Αριστερό και Δεξιό.
Ελληνίδες, Έλληνες, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επέλεξε, την παρούσα κρίσιμη στιγμή, να μην συμβάλλει στο έντονα διχαστικό κλίμα αλλά να περιφρουρήσει την ομόνοια και εθνική ομοψυχία, και για τον λόγο αυτό δεν ακολουθούμε την οδό των ανοιχτών ή κλειστών συγκεντρώσεων και των άλλων γνωστών μορφών προπαγάνδας που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοι και υβριστές μας.
Γιατί κανένας δεν μπορεί να αγαπήσει παραπάνω την Ελλάδα από τους Έλληνες. Γεννηθήκαμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, αντέξαμε χιλιάδες χρόνια σε αυτόν τον βράχο, και θα αντέξουμε και τώρα. Δεν θα γίνουμε θυσία για τα ξένα συμφέροντα, δεν θα γίνουμε θυσία και βορά στα συμφέροντά τους, στα νομίσματά τους και στις άνομες ορέξεις τους.
Ελληνικέ Λαέ, Το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου πρέπει να είναι το ίδιο εθνικό και υπερήφανο με το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου. Στις 5 Ιουλίου δεν εκφραζόμαστε στην κάλπη δημοκρατικά επειδή έτσι το θέλησε ο ΣΥΡΙΖΑ, και με ύποπτη και ελεγχόμενη καθυστέρηση, μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας και με κλειστές τις τράπεζες.
Το ΟΧΙ το δικό μας είναι εθνική επιλογή. Είναι ΟΧΙ στο μνημόνιο και στους δανειστές. Είναι ΟΧΙ στους εισβολείς και στην ξένη κατοχή. Είναι ΟΧΙ στους καταστροφείς του ελληνικού Λαού, Δεξιούς και Αριστερούς. Είναι ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση και τον λαθροεποικισμό που διευκολύνει και χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι ένα ΟΧΙ στην Ευρώπη της παρακμής, στην Ευρώπη της ηθικής κατάπτωσης, στην Ευρώπη της "Κοντσίτας". Και συγχρόνως είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ στην δική μας Ευρώπη, την Ευρώπη της αλληλεγγύης, των ανεξάρτητων εθνικών κρατών, της συνεργασίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Μόνο οι Έλληνες ενωμένοι όπως τότε, πριν από 75 χρόνια, μπορούμε να νικήσουμε και να σώσουμε την Ελλάδα. ΟΧΙ, την Ελλάδα δεν θα την σώσουν οι δυνάμεις του κλεπτοκρατικού τόξου. Την Ελλάδα θα την σώσουν και θα την αναστήσουν οι Έλληνες. Πρώτα και πριν απ’ όλα οι Έλληνες. ΟΧΙ στην ξενοκρατία!
Έλληνα πέρνα στην Εθνική Αντίσταση!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: