Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Καταγγέλλεται νέα αλητεία Τρέμης – Ευαγγελάτου: Παρουσίασαν υποψήφια της ΝΔ ως αγανακτισμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

lilian8

Η εικονιζόμενη ξανθιά κυρία, που εμφανίστηκε στο πάνελ των Τρέμη – Ευαγγελάτου, με την ίδια την Τρέμη στο πλευρό της, ως πολίτης – μητέρα δύο παιδιών –  αγανακτισμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ που κατέστρεψε τη χώρα…έχει και μια ακόμα ιδιότητα την οποία ωστόσο δεν ανέφερε, εντελώς τυχαία!
lilian7
Είναι στέλεχος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας! Η κ. Ευαγγελία (Λίλιαν) Βασιλείου Καρτσάτου ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στη Β΄ Αθηνών το 2012. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και εκλεγμένο μέλος, όπως αναγράφει στο προφίλ της, της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Επίσης είναι σύζυγος του επιχειρηματία Νίκου Βασιλείου Αντιπρόεδρος σε γνωστή εταιρεία, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα ανήκει σε μια από τις 326 πιο ισχυρές  εταιρείες της Ελλάδας και καλεσμένος συχνά σε πολλές εκπομπές και δελτία της Ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ άλλων και αυτή της Όλγας Τρέμη όπως είχε χαρακτηριστικά γράψει ο ίδιος στο facebook του.
lilian5

lilian4
Φυσικά δεν έχουμε τίποτα με την γυναίκα που μπορεί να είναι στέλεχος σε όποιο κόμμα θέλει αλλά  να την εμφανίζει η κ. Τρέμη, όπως καταγγέλλεται  ως «αγανακτισμένο πολίτη», αυτό αποτελεί τεράστια δημοσιογραφική αλητεία! Μάλιστα ο συνάδελφος της κ. Τρέμη, κύριος Ευαγγελάτος στο τέλος των παραπόνων της πονεμένης μάνας με τα δύο παιδιά, της είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι ψηφίζεται, αλλά πάντως ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα όχι»! Προφανώς, σύμφωνα με την καταγγελία ο κ. Ευαγγελάτος ξέχασε να «ελέγξει» τους καλεσμένους του πριν τους παρουσιάσει ως απλούς πολίτες στο τηλεοπτικό κοινό. Τυχαίο;
lilian9
Από την πλευρά της η κ. Καρτσάτου δεν το έκρυψε ότι θα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Τρέμη – Ευαγγελάτου, αλλά ούτε τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή.
lilian2

Δείτε την όταν είχε βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές…
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: