Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο “Μακελειό”: Ο Τσίπρας είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας - Κατέστρεψε την Ελλάδα σε 48 ώρες

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο “Μακελειό”: Ο Τσίπρας είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας - Κατέστρεψε την Ελλάδα σε 48 ώρες
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην εφημερίδα "Μακελειό", όταν βρέθηκε το Σάββατο έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού για να υποδεχθεί τους Συναγωνιστές Γερμενή και Ηλιόπουλο που αποφυλακίστηκαν ύστερα από 18 μήνες παράνομου εγκλεισμού.
Αποφυλακίστηκαν μετά την παρέλευση του 18μήνου, το Σάββατο το πρωί από τις φυλακές Κορυδαλλού δύο ακόμα βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Γερμενής και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Τους δύο βουλευτές υποδέχτηκαν έξω από τις φυλακές, δεκάδες φίλοι, γνωστοί και συγγενείς τους, ανάμεσά τους και ο Ηλίας Κασιδιάρης, παρόλο που το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, βρισκόταν στη Βουλή για την ψηφοφορία του νομοσχεδίου. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την επικαιρότητα που αφορά την Χρυσή Αυγή αλλά και για τα επόμενα βήματα του κόμματος μετά την ανασυγκρότησή τους έξω πλέον από τις φυλακές:
- Ξημερώματα Σαββάτου ήταν η διαδικασία της ψηφοφορίας. Ξενυχτήσατε και όμως είστε σήμερα εδώ…
Το πρόβλημα είναι ότι θα ξενυχτάει όλη η Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια με την απόφαση που έλαβε η Βουλή. Είναι ένα νέο απεχθές μνημόνιο, είναι η καταστροφή της Ελλάδας. Δεν είναι μόνο τα επονείδιστα μέτρα και οι φόροι που θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες αλλά και το ότι σε λίγο καιρό, με την πολιτική αυτή, θα είμαστε μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. «Ο Τσίπρας κατέστρεψε το μέλλον της Ελλάδος».
- Αυτές τις μέρες επίσημα ψηφίστηκε και το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας.
Ακριβώς. Μέσα σε δύο μέρες ο Τσίπρας κατέστρεψε το μέλλον της Ελλάδος. Με το παράνομο λαθρονομοσχέδιο και το παράνομο μνημόνιο. Μιλάμε για την οικονομική καταστροφή της χώρας και τον εποικισμό της από αλλοδαπούς.
- Το γεγονός ότι ψηφίστηκε επάνω σε μια μεγάλη πολιτική αναταραχή ήταν τυχαίο;
Δεν ήταν τυχαίο. Για επικοινωνιακούς λόγους, αυτό το παράνομο νομοσχέδιο το έφεραν την περίοδο εκείνη που κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί του. Ήταν μια έξυπνη κίνηση από τον Τσίπρα για να περάσει έναν νόμο ο οποίος ήταν καταστροφικός για την Ελλάδα.
- Πιστεύετε ότι θα πάμε σε εκλογές;
Ο Τσίπρας έχει αποδειχθεί μεγάλος πολιτικός απατεώνας και αυτό που πιστεύω είναι ότι θα κάνει ανασχηματισμό τώρα και θα καταπιεί τις διαφοροποιήσεις των στελεχών του.
- Τώρα πλέον η Χρυσή Αυγή ανασυγκροτήθηκε πάλι, έξω από τις φυλακές.
Έχει μείνει μέσα άλλος ένας βουλευτής ο κ. Νίκος Κούζηλος. Είναι επειδή έχουμε... δημοκρατία, πρώτη φορά αριστερά. Είμαστε όμως ακόμα με περιοριστικούς όρους. Ο Αρχηγός μας είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό, υπάρχουνε προβλήματα μεγάλα αλλά πλέον είμαστε και η μόνη δύναμη που αντιπολιτεύεται το νέο μνημονιακό καθεστώς. «Μάθαμε να λέμε όχι και το πληρώσαμε με φυλακή».
- Τι να περιμένουν οι Έλληνες από τη Χρυσή Αυγή;
Ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα δίκαια των Ελλήνων. Εμείς μάθαμε να λέμε όχι, κάναμε φυλακή για ένα όχι, οπότε οποτεδήποτε πλήττεται οποιοδήποτε δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη, εμείς θα είμαστε παρόντες. Σίγουρα έχουν πάρει το μήνυμα οι διεθνείς τοκογλύφοι ότι με όλη αυτή την εξέλιξη, τώρα που και η αριστερά προσχώρησε στο μνημονιακό στρατόπεδο, η επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα θα είναι η Εθνικιστική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.
- Η Ελλάδα, έτσι όπως ήταν οι συνθήκες τώρα, ήταν έτοιμη για την δραχμή;
Όχι δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Για να επιστρέψουμε στο Εθνικό  νόμισμα πρέπει να έχουμε Εθνική παραγωγή ώστε να ευνοηθούν οι εξαγωγές.
- Οπότε θα επικεντρωθείτε σε αυτό;
Ο στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η αυτάρκεια. Κανείς άλλος δεν μιλάει για αυτάρκεια. Μιλάνε όλοι για ανάπτυξη, χωρίς να ξέρουν στην ουσία γιατί μιλάνε. Η Χρυσή Αυγή έχει πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είμαστε μια χώρα πλούσια, επομένως μέσω της εκμετάλλευσης αυτού του πλούτου μπορούμε να πετύχουμε και την ανεξαρτησία μας. Στο επίπεδο της οικονομίας αυτός είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε ανεξάρτητοι.
- Για την μέχρι τώρα εξέλιξη της δίκης, ένα σχόλιο
Η αποβολή της Πολιτικής Αγωγής και γενικά η έως τώρα εξέλιξη δείχνει πως το κλίμα αυτό της παραδικαστικής παράγκας που λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια πλέον έχει καταπέσει. Αυτή την αίσθηση έχουμε και στο δικαστήριο θα δικαιωθούμε.
- Θα παραβρεθείτε κάποια στιγμή;
Βεβαίως και θα έρθουμε. Θα έρθουμε για να πούμε την αλήθεια. Γιατί το μεγαλύτερο όπλο μας στην παράνομη αυτή υπόθεση είναι η αλήθεια. Και μέσω της αλήθειας θα δικαιωθεί και το κίνημά μας.
Για ποιον λόγο απέχετε τώρα;
Μα τώρα δεν έχει κάποιο νόημα. Ο κατηγορούμενος έρχεται απλά και δίνει το παρόν.
- Πρόσφατα είχαμε και την πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεση Μπαλτάκου, η οποία σας αθωώνει
Βέβαια. Γιατί έτσι λέει ο νόμος. Γιατί η πρόταση αυτή αναφέρεται σε αποφάσεις του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που λένε ότι όταν το δημόσιο συμφέρον πλήττεται, είναι μάλλον υποχρέωση κάθε πολίτη να αποκαλύπτει την αλήθεια. Αναμένουμε τώρα το Δικαστικό Συμβούλιο για την απόφαση, πάντως από τα λίγα που είδα η εισαγγελική πρόταση είναι τεκμηριωμένη.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: