Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ευρωπαϊκό ψευδοκράτος ονειρεύεται ο Ακιντζί

Ευρωπαϊκό ψευδοκράτος ονειρεύεται ο Ακιντζί
Από την πίσω πόρτα ονειρεύεται ο Ακιντζί να βάλει το ψευδοκράτος στην Ευρώπη, αφού αντιλαμβάνεται την ανυπαρξία της αδέξιας Κυβέρνησης Ανανστασιάδη. Επιχειρούν εν ολίγοις, να νομιμοποιήσουν ένα "κράτος" διεθνώς παράνομο που δημιουργήθηκε με την χρήση βίας και των όπλων, βάζοντας οριστικά ταφόπλακα στα ιστορικά μας δίκαια.
Συγκεκριμένα, στην τριήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποιεί ο Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε ότι στόχος του είναι, ως ένα μέρος μιας ομοσπονδιακής δομής που θα γίνουν στο μέλλον, να αποκτήσουν από τώρα υγιείς σχέσεις στο υψηλότερο επίπεδο με τους θεσμούς της ΕΕ και να τις συνεχίσουν.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Μουσταφά Ακιντζί ανέφερε ότι και στο παρελθόν υπήρξαν επαφές με την ΕΕ, απλά αυτή τη φορά θα είναι πιο έντονες. Στόχος, πρόσθεσε, οι Τουρκο"κύπριοι" να πάρουν τη θέση που δεν μπόρεσαν να πάρουν 11 χρόνια πριν σε μια δημοκρατική δομή με τις αξίες της Ευρώπης και τη θέση που δικαιούνται στους θεσμούς της ΕΕ.
Οι σχέσεις της τ/"κ" κοινότητας με την ΕΕ δεν είναι σχέσεις με μια μειονότητα, αλλά επιθυμούν να συνεργαστούν από τώρα με τους θεσμούς της ΕΕ ως ένα από τα δύο ίσα μέρη ενός ομοσπονδιακού συνεταιρισμού στο μέλλον, σημείωσε. "Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε, θέλουμε μια λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας. Θα είμαστε ο πολιτικά ίσος εταίρος αυτής της λύσης και σε αυτό το πλαίσιο θα είμαστε συνέταιρος της ΕΕ".
Από τώρα, επισήμανε, πρέπει να ενεργήσουν γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να δημιουργηθούν οι σχέσεις για την εφαρμογή των κεκτημένων της ΕΕ στους θεσμούς της τ/"κ" κοινότητας και την οικονομία. Περάσαμε στην ουσία από το όνειρο να ενταχθεί η Τουρκία στην Ευρώπη, σε έναν άλλο στόχο. Να ενταχθεί και το ψευδοκράτος εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Διερωτόμαστε πραγματικά τι κάνουν όλα αυτά τα χρόνια οι καλογυαλισμένοι πολιτικάντηδες μας στις επαφές τους με τους Ευρωπαίους εταίρους. Τους ενημέρωσαν ποτέ ότι το ψευδοκράτος είναι ένα διεθνώς μη αναγνωρισμένο μόρφωμα το οποίο υπάρχει από το 1983, μετά από την βάρβαρη Τουρκική εισβολή του 1974.
Ή μήπως, δεν ξέρουμε εμείς απλά ρωτάμε, έχουν περάσει σε όλη την Ευρώπη το μήνυμα ότι στην Κύπρο υπάρχει δικοινοτικό πρόβλημα και ένα τείχος, οδόφραγμα, χωρίζει της δύο κοινότητες από το να ζήσουν ειρηνικά;
Και μετά ... περιμένουμε να υπάρξει αλληλεγγύη από την Ευρώπη και να ενσκήψει πάνω από τις πραγματικές πτυχές του Κυπριακού.
EΛΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: