Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

86 δισ. το αιματηρό αριστερό μνημόνιο - Η δημόσια περιουσία σε ταμείο υπό ευρωπαϊκή επιτήρηση

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 86 δισ. το αιματηρό αριστερό μνημόνιο - Η δημόσια περιουσία σε ταμείο υπό ευρωπαϊκή επιτήρηση
Κάποιες εκ των λεπτομερειών του μνημονίου που μόλις υπέγραψε ο Τσίπρας αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Μέρκελ. Το νέο αριστερό μνημόνιο που θα φέρει προς ψήφιση ο Τσίπρας ανέρχεται, τελικά, στα 86 δισ. ευρώ και η τήρησή του θα απαιτήσει μία «ευρεία βεντάλια μέτρων» και μία «επώδυνη πορεία», όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Μέρκελ.
Το χειρότερο από αυτά που ειπώθηκαν από την γερμανίδα καγκελάριο είναι ότι επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι από το χθεσινό «κείμενο – τέρας», αφού θα συσταθεί ταμείο, στο οποίο θα περιέλθουν 50 δισ. δημόσιας υπηρεσίας και θα βρίσκεται υπό ευρωπαϊκή επιτήρηση, ώστε να μπορεί να γίνει άμεσα κατάσχεση. Σε αυτό το ταμείο θα ανήκουν, προφανώς, οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες, αλλά και οι καταθέσεις των Ελλήνων.
Ο Τσίπρας έβαλε την υπογραφή του στο ξεπούλημα της Ελλάδας και επιπλέον αυτού ξεφτιλίστηκε κιόλας, αφού για να φτάσουμε στην επικύρωση της συγκεκριμένης επαίσχυντης μνημονιακής συμφωνίας, θα πρέπει μέχρι μεθαύριο να νομοθετήσει βαριά μέτρα, όπως η αύξηση του ΦΠΑ, οι μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων, η απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων, αλλά και να καταργήσει άμεσα όλα τα νομοσχέδια που θεωρήθηκαν από τους διεθνείς τοκογλύφους ως «μονομερείς ενέργειες».
Αφότου τα κάνει όλα αυτά, εντός δύο ημερών, θα έχουμε και την εκ νέου εισβολή των τροϊκανών στα υπουργεία, προκειμένου να «αξιολογήσουν» την Ελληνική Οικονομία και να δώσουν το σήμα στην Μέρκελ, προκειμένου να περάσει από το γερμανικό κοινοβούλιο την συμφωνία.
Ο Τσίπρας στην θλιβερή δήλωσή του, δήλωσε χαρούμενος αφού "παραμείναμε στην Ευρώπη"! Ούτε πρόεδρος της νουδούλας να ήταν δηλαδή!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: