Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Δημοσκόπηση Public Issue για τον Σύριζα: Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή και ανεβαίνει!

Μία ακόμη δημοσκόπηση - αυτήν την φορά για την κομματική εφημερίδα του Σύριζα, "Αυγή" - επιβεβαιώνει την ολοένα αυξανόμενη επιρροή του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία, η οποία αναμένεται σύντομα να γιγαντωθεί μετά την υπογραφή του νέου αριστερού Μνημονίου από τον Τσίπρα.
Η εταιρεία Public Issue λοιπόν, δίνει στην παρούσα φάση στα κόμματα στην πρόθεση ψήφου:

Σύριζα 48,5%
ΝΔ 21%
Χρυσή Αυγή 6%
ΚΚΕ 6%
Ποτάμι 5,5%
Πασόκ 4%
ΑΝΕΛΛ 3,5%
Αδιευκρίνιστη ψήφος 19,5%
Το γεγονός ότι ο Σύριζα είναι τόσο εξωπραγματικά ψηλά, δεν χρήζει σχολιασμού. Εξάλλου, η δημοσκόπηση έγινε για τον Σύριζα και ο... "νοών νοείτω".
Η ψοφοδεξιά είναι σίγουρο ότι υπολείπεται πάνω από 20 μονάδες διαφορά και πιθανότατα είναι αρκετά κάτω από το 20%, αφού ο πλέον αποτυχημένος πρόεδρος της ΝΔ και αρχισκευωρός Σαμαράς είναι η καλύτερη εγγύηση για την παραμονή των μπολσεβίκων στην εξουσία.
Το Ποτάμι επίσης είναι σίγουρα στην 5η θέση και ακόμη παρακάτω και όχι τρίτο όπως το θέλουν διακαώς οι νταβατζήδες. Έπεται και έτι περαιτέρω ξεφούσκωμα στο μιντιακό "ρυάκι", καθώς πολύ σύντομα αποκαλύφθηκε ο ρόλος αυτού του μορφώματος στην πολιτική ζωή του τόπου.
Τέλος, η Χρυσή Αυγή  - παρά την πάγια τακτική των δημοσκόπων να της κόβουν τα ποσοστά - είναι στην τρίτη θέση με συνεχείς αυξανόμενες τάσεις.
Με την κατάλληλη αναγωγή επί των εγκύρων το ποσοστό ξεπερνά το 7,5% και θα συνεχίζει να ανεβαίνει διαρκώς, αφού είναι θέμα χρόνου ο ελληνικός λαός να αντιληφθεί δυστυχώς με τον πιο οδυνηρό τρόπο την μνημονιακή κυβίστηση του Σύριζα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: