Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Προκλητική συγκέντρωση τουρκοφρόνων στην Κομοτηνή - Σε λήθαργο οι αρχές!

Προκλητική συγκέντρωση τουρκοφρόνων στην Κομοτηνή - Σε λήθαργο οι αρχές!
Τουρκόφρονες πράκτορες που λυμαίνονται την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, πατώντας πάνω στην χρόνια ανικανότητα του υδροκέφαλου αθηνοκεντρικού κράτους, επιχειρούν να διεθνοποιήσουν τα επικίνδυνα παιχνίδια τα οποία παίζουν. Έτσι, ξεκίνησε χθες, σύναξη στην Κομοτηνή με την φιλοδοξία να κουβαλήσουν εκεί εκπροσώπους αυτονομιστικών κινημάτων από όλη την Ευρώπη.
Με αυτή την κίνησή τους εντάσσονται έμπρακτα στα ευρωπαϊκά αυτονομιστικά κινήματα και προδίδουν ως επόμενο στόχο τους την διεκδίκηση καθεστώτος αυτονομίας για ολόκληρη την Δυτική Θράκη. Μελετώντας, ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών, καταρτίζουν σχέδιο που στόχο έχει να στείλει η Θράκη στην Βουλή αποκλειστικά και μόνο τουρκόφρονες βουλευτές. Έβαλαν, ήδη, σε εφαρμογή σχέδιο απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας από τούρκους που φθάνουν στην περιοχή από την αντίπερα όχθη. Καθώς, επίσης, και σχέδιο μαζικής προσέλευσης στις επόμενες εθνικές εκλογές τούρκων που διατηρούν την ελληνική ιθαγένεια αλλά κατοικούν στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες πόλεις που σήμερα ανήκουν στην Τουρκία.
Είναι σίγουρο ότι σ’ αυτήν την μάζωξη θα διατρανωθεί η ανθελληνική προπαγάνδα για δήθεν καταπίεση και διακρίσεις της Ελλάδας σε βάρος της «τουρκικής μειονότητας». Εννοείται, φυσικά, ότι ο Θεοδωράκης δεν πρόκειται να ανησυχήσει γι’ αυτήν την προκλητική συγκέντρωση. Αυτός ανησυχεί (και κυρίως ενοχλείται) μόνο όταν γίνεται περιφορά του Επιταφίου στα πομακοχώρια. Όλα αυτά, βεβαίως, θα συμβούν λίγες μόλις ημέρες μετά την προκλητική περιοδεία στην Θράκη του υιού Ερντογάν, ο οποίος «αλώνισε» ανενόχλητος στην περιοχή, παρουσιαζόμενος περίπου ως… απελευθερωτής της μειονότητας από τον «κακό ελληνικό ζυγό».
Είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι ονειρεύονται να μετατρέψουν την Θράκη σε Κόσσοβο, μετατρέποντας την περιοχή σ’ ένα πραγματικά εκρηκτικό τοπίο.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: