Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ φιλελεύθερων και μαρξιστικών συμμοριών

Επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ φιλελεύθερων και μαρξιστικών συμμοριών
Με σφοδρά και εκτεταμένα επεισόδια σε μεγάλα πανεπιστήμια της χώρας, εορτάζει το «δημοκρατικό» τόξο τις φοιτητικές εκλογές. Οι εικόνες χάους και καταστροφής αποτελούν το απαύγασμα της θλιβερής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η δημόσια εκπαίδευση, χάρη στα έργα και τις ημέρες των κομμάτων της «δημοκρατικής νομιμότητας»!
Οι κομματικές συμμορίες που λυμαίνονται τον χώρο των πανεπιστημίων, ξεδίνουν από το πρωί, οπότε και ξεκίνησαν οι διαδικασίες των φοιτητικών εκλογών: επεισόδια παντού με κυρίαρχα εκείνα στο ΑΠΘ και στο Παιδαγωγικό της Αθήνας. Προφανώς οι αυριανοί παιδαγωγοί της ελληνικής νεολαίας περνούν σήμερα από σεμινάρια «δημοκρατικής» κατάρτισης!..
Για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των αντιμαχόμενων συμμοριών των πανεπιστημίων, πήρε θέση και ο πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς, στηλιτεύοντας την κυβέρνηση Σύριζα. Μάλλον λησμόνησε ότι επί ημερών του, πανεπιστημιακές σχολές έγιναν ορμητήρια για δολοφονικές επιθέσεις ακροαριστερών οργανώσεων κατά της Χρυσής Αυγής, μελών και γραφείων της.
Τότε όμως υπήρχε «ευνομία παντού», ενώ τώρα... ξεκαθάρισμα λογαριασμών, «δημοκρατική» συμμόρφωση μετά ξύλου, καταστροφές που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι και στο βάθος οι ψευτοδημοκράτες των κομμάτων της κλεπτοκρατίας και της σαπίλας, να κόπτονται τάχα για τη δημόσια εκπαίδευση. Πολύπλευρη «μόρφωση», θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος. Η παιδεία άλλωστε, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη από το γενικότερο εκφυλισμό που απλόχερα προσφέρουν στην Πατρίδα οι μαριονέτες των ξένων τοκογλύφων.
Το ζήτημα όμως δεν θίγεται, διότι απλούστατα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή. Σιγή ιχθύος και από τους περισπούδαστους πανεπιστημιακούς δασκάλους, οι οποίοι αφιέρωναν ώρες αναλύσεων για την «καταπολέμηση του φαινομένου της ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος». Δυστυχώς για εκείνους, η Ελληνική Νεολαία αντιλαμβάνεται το ρόλο τους. Τους περιφρονεί και τους χλευάζει διότι μόνο αυτό αξίζουν
Γυρνά την πλάτη στις κομματικές συμμορίες των σχολών, που σήμερα εορτάζουν με ρόπαλα το εκλογικό πανηγύρι. Εν κατακλείδι και είναι και το πλέον ουσιώδες της υποθέσεως, κατανοεί πως η βία είναι ένα προνόμιο του «δημοκρατικού» τόξου για το οποίο κανείς δεν μιλά διότι αυτό είναι το περίφημο «μεγαλείο» της φαιδρής και αντεθνικής ψευτοδημοκρατίας τους! Γι' αυτούς λοιπόν τους λόγους, το σύνθημα "Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος", θα γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό!
Ευάγγελος Καρακώστας
Ακολουθούν φωτογραφίες από παλαιότερα επεισόδια μεταξύ των συμμοριών του "δημοκρατικού τόξου"
ΔΑΠ - Αριστεριστές 


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: