Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΕΡΜΟ


Στην Βουλή, πραγματοποιήθηκε η «Συνάντηση του Εθνικού Ινστιτούτου Ανωτέρων Μελετών Ασφάλειας και Δικαιοσύνης με διακομματική αντιπροσωπεία της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης», παρουσία ανώτερων αξιωματούχων της Δημόσιας Διοίκησης και των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας.

Η εν λόγω συνάντηση ξεκίνησε με ένα ψεύδος του προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, Κώστα Μαυρία προς τους παριστάμενους, ότι δήθεν η Ελλάδα είναι εναρμονισμένη με τις Διεθνείς Συνθήκες και Συμβάσεις, συμπεριλαμβάνοντας εν τη ρύμη του λόγου του και την Διεθνή Σύμβαση του Παλέρμο.
Βεβαίως αυτό είναι ένα χονδροειδέστατο ψεύδος, καθώς η εναρμόνιση της εγχώριας νομοθεσίας με την Συνθήκη του Παλέρμου είχε αποφευχθεί κατόπιν πιέσεων του Αθανασίου προς την νομοπαρασκευαστική επιτροπή λόγω της «δεδομένης συγκυρίας» (δηλαδή της δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής), όπως είχε πει σε συνέντευξή του ο Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής, Βασίλειος Μαρκής.

Το συγκεκριμένο ψεύδος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στους εμβρόντητους παρισταμένους, ανώτατους αξιωματούχους της Γαλλίας, ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β' Πειραιώς του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος ανέφερε ότι παρότι η Ελλάδα έχει κυρώσει την Σύμβαση κατά του Διεθνικού Οργανωμένου Εγκλήματος, δεν έχει εναρμονίσει με αυτή την εγχώρια νομοθεσία με φανερό πολιτικό σκοπό. Συγκεκριμένα, η εναρμόνιση της εγχώριας νομοθεσίας με την εν λόγω Διεθνή Σύμβαση δεν έχει συμβεί διότι τότε θα τερματιζόταν αυτομάτως η παράνομη και αντισυνταγματική πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, καθώς σε συνεχείς και μακρόχρονους ελέγχους του ΣΔΟΕ στα οικονομικά του κόμματος, βουλευτών και στελεχών δεν έχει υπάρξει το οικονομικό όφελος, που η Συνθήκη θέτει ως προϋπόθεση για την ύπαρξη «εγκληματικής οργανώσεως».

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής συνέχισε να συγκλονίζει τους διεθνείς παρευρισκόμενους με την τριτοκοσμική λειτουργία του ελλαδικού κράτους, αναλύοντάς τους το περιεχόμενο της ομολογίας Μπαλτάκου, όπου ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβερνήσεως παραδεχόταν ευθέως τις παρεμβάσεις Σαμαρά - Δένδια και Αθανασίου στην Δικαιοσύνη, καθώς και το περιεχόμενο του ηχητικού ντοκουμέντου, στο οποίο ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δίνει ευθεία εντολή σε ανώτατο δικαστικό για να προφυλακιστούν Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Όλα αυτά την ίδια ώρα που οι πολιτικοί, διώκτες της Χρυσής Αυγής, κατάκλεβαν τα ταμεία της χώρας και ουδείς ασχολούταν με τις ανομίες και τις πομπές τους.
Οι Γάλλοι αξιωματούχοι, μερικοί των οποίων ήταν αλλόφυλοι, στο τέλος, ύστερα από την λογική «παύση» για να μπορέσουν να «χωνέψουν» το μέγεθος των καταγγελιών, καταχειροκρότησαν τον Συναγωνιστή, Ιωάννη Λαγό, αντιλαμβανόμενοι ότι η Ελλάδα είναι ένα τριτοκοσμικό κράτος, όπου φυλακίζονται αθώοι άνθρωποι για να μην χάσει ψηφαλάκια ο Σαμαράς. Ένα τριτοκοσμικό κράτος, στο οποίο ο πρωθυπουργός τηλεφωνεί σε επίορκους δικαστικούς για να καθορίσει τις αποφάσεις τους. Ένα τριτοκοσμικό κράτος, στο οποίο υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι, που έχουν χάσει τις οικογένειες και τα παιδιά τους, επειδή η πολιτική τους δράση ζημίωνε μία συγκεκριμένη συμμορία επίορκων δικαστικών και πολιτικών.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: