Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΣ: ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΚΡΑΤΙΑΣ...!!!


Ο έγκριτος ποινικολόγος κ. Τάκης Μιχαλόλιας, συνήγορος υπεράσπισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη στο Παραπολιτικά FM για τις δικαστικές εξελίξεις.

Ο κ. Μιχαλόλιας εκτίμησε ότι το δικαστήριο θα διαρκέσει 2-3 χρόνια, λόγω του μεγάλου αριθμού μαρτύρων, κατηγορουμένων και συνηγόρων. Σχετικά με την πρωτοφανή εισβολή των τρομοκρατών στην αίθουσα του δικαστηρίου είπε πως πρέπει να διασφαλιστούν οι συνθήκες για να διεξαχθεί μία δίκαιη δίκη, ώστε να μπορούν οι συνήγοροι υπεράσπισης και οι κατηγορούμενοι να ασκούν τα δικαιώματά τους σε κλίμα ηρεμίας.

Όσο αφορά τις μαζικές προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά την προδικασία τόνισε εκεί βρίσκονται τα πραγματικά εγκλήματα και με το τέλος του δικαστηρίου το νομικό τμήμα του κόμματος θα επικεντρωθεί ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που έδιναν τις εντολές.
Σημείωσε ότι η υπεράσπιση θέλει να προχωρήσει η δίκη και στηλίτευσε την στάση διάφορων φορέων, δημάρχων και της ΑΔΕΔΥ, που με συγκεντρώσεις και παρεμβάσεις παρακωλύουν την διαδικασία λέγοντας πως εάν αυτα γίνουν γνωστά στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν θα πιστεύουν αυτά που θα βλέπουν.

Κλείνοντας επισήμανε πως υπάρχουν ακόμα βουλευτές στην φυλακή και άλλοι σε κατ’ οίκον περιορισμό όπως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος που ενώ έχει τελειώσει το 18μηνο της προφυλάκισης στην ουσία εκτίει ακόμα ποινή!
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: