Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ...

Ο παράνομα προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε από τις φυλακές Κορυδαλλού στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γ. Παπαγιάννη στα «Παραπολιτικά FM».

O βουλευτής Αττικής του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρθηκε αρχικά στην εξωφρενική και νομικά άτοπη απόφαση για την προφυλάκισή του, αφού κατηγορήθηκε ως προμηθευτής μιας «εγκληματικής οργάνωσης» επειδή κατείχε μια νόμιμη καραμπίνα! Συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη, την οποία ενορχήστρωσε ο Σαμαράς και διατηρεί ο Τσίπρας.

Ο εισαγγελέας Φυλακών Κορυδαλλού εξακολουθεί να διαδραματίζει παράνομα τον ρυθμιστή του Πολιτεύματος, καθώς απαγορεύει στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα, για τα οποία τους επέλεξε ο ελληνικός λαός.

Τέλος, αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη και την χλιδάτη ζωή που διάγουν οι δήθεν επαναστάτες του Σύριζα και έκλεισε την παρέμβαση του τονίζοντας της θέση της Χρυσής Αυγής πως οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι κτήμα και περιουσία του ελληνικού λαού και όχι των νταβατζήδων των καναλιών.
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: