Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 200 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

lathro
Γράφει ο Αντίοχος
Προχθές το απόγευμα, διαβάσαμε στα ΜΜΕ για τον εντοπισμό πλοίου με 200 περίπου πρόσφυγες από την Συρία, σε κοντινή απόσταση από την Παλαιόχωρα Χανίων και τις ενέργειες «διάσωσής» τους. Μετά, έπεσε… νεκρική σιγή! Καμία είδηση για την τύχη τους στα ΜΜΕ!
Τι είχε συμβεί;
Μόλις τους πλησίασε το πλοίο σκάφος του Λιμενικού και άλλα σκάφη, οι πρόσφυγες ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να «διασωθούν» και να ρυμουλκηθούν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας λέγοντας πως δεν κινδυνεύουν και πως θέλουν να συνεχίσουν προς την Ιταλία.
Μάλιστα έγραψαν ένα σύνθημα-μήνυμα σε ένα χαρτόνι, ότι ζητούν διεθνή προστασία. Ωστόσο, με διάφορα ΨΕΜΑΤΑ –κατόπιν άνωθεν εντολών, βεβαίως-, ότι το αίτημά τους θα εξεταστεί μόλις αγκυροβολήσουν στο πλησιέστερο λιμάνι, οι υπεύθυνοι του Λιμενικού τους ρυμούλκησαν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας. Ενώ, λοιπόν, τους υπεδείχθη να κατέβουν και να «φιλοξενηθούν»
στο κλειστό κολυμβητήριο του Δήμου Χανίων στο Ακρωτήρι, οι ίδιοι αρνήθηκαν να βγουν από το πλοίο, ζητώντας να τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ιταλία και δηλώνοντας πως είναι πρόσφυγες πολέμου από την Συρία.
Τελικά, «πείστηκαν να αποβιβαστούν» (με νέα ΨΕΜΑΤΑ) και να μεταφερθούν στο κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτηρίου.
Γιατί τέτοια πρεμούρα να «διασώσουν» τους 200 ενώ δεν διέτρεχαν κανέναν κίνδυνο; Γιατί αυτοί οι παλιάτσοι, που πριν από λίγο καιρό δήλωναν υπερηφάνως πως θα στείλουν «πεσκέσι» στην Μέρκελ, στο Βερολίνο, πρόσφυγες, λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές ακόμα, έχουν συμφωνήσει με τα κοράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να υποχρεώνουν σε… «διάσωση» όποιον περνάει κοντά από την Ελλάδα, για να μην πάει πουθενά αλλού!
(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: