Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Τύφλα να ΄χει ο Καπουτζίδης: Όταν το σενάριο σειράς γίνεται καταγγελία κατά της Χρυσής Αυγής!

Τύφλα να ΄χει ο Καπουτζίδης: Όταν το σενάριο σειράς γίνεται καταγγελία κατά της Χρυσής Αυγής!
Μας τελειώσαν τα ψέμματα, προχωράμε πια στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Μια ακόμα τραγελαφική καταγγελία έλαβε χώρα σήμερα κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία μάλιστα μετουσιώθηκε και σε... έγκυρο ρεπορτάζ από την "αντικειμενική" δημόσια τηλεόραση.
Σύμφωνα με την αξιόπιστη μαρτυρία μετανάστρια, η οποία είναι παντρεμένη με Έλληνα και διατηρεί καφετέρια στην πλατεία Αμερικής, δέχεται "πόλεμο" εδώ και 1,5 χρόνο. Τον πόλεμο ή την "ρατσιστική βία" σύμφωνα με την παρουσιάστρια την δέχεται, λοιπόν από την αρχή, αλλά τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι εντονότερη. Συγκεκριμένα, μία γειτόνισσα μπροστά στην ιδιοκτήτρια της καφετέριας πήρε τηλέφωνο και ζήτησε 6 τζιπάκια (!) από την Χρυσή Αυγή να έρθουν να την δείρουν. Τα τζιπάκια όμως δεν έφτασαν ποτέ...
Δυο μέρες μετά λοιπόν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που απειλούν την μετανάστρια - ιδιοκτήτρια της καφετέριας τι έκαναν; Έγραψαν "Χρυσή Αυγή" και ζωγράφισαν μία σβάστικα όχι στην καφετέρια, αλλά στην πολυκατοικία τους! Επίσης, η 39χρονη ιδιοκτήτρια κατήγγειλε ότι στο πλαίσιο του πολέμου που δέχεται εντάσσονται και επισκέψεις από... ελεγκτικές υπηρεσίες και την αστυνομία! Η ίδια όμως δηλώνει αποφασισμένη να μην υποκύψει και να ανοίξει και δεύτερη καφετέρια...
Αφού λοιπόν αφήσουμε ασχολίαστη την τραγελαφική καταγγελία, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο στημένων καταγγελιών/ρεπορτάζ, προχωράμε να ανακαλύψουμε την πηγή του εν λόγω σεναρίου. Στην αποτυχημένη σειρά του Καπουτζίδη λοιπόν "Εθνική Ελλάδος", η οποία έχει πατώσει συγκριτικά με την προηγούμενή του επιτυχία, περιλαμβάνεται ένα ακριβώς τέτοιο επεισόδιο "ρατσιστικής" επίθεσης.
Στην συγκεκριμένη σειρά ο Καπουτζίδης ως ομοφυλόφιλος προπονητής της εθνικής ομάδος curling αντιστέκεται στους ένοικους της πολυκατοικίας του, οι οποίοι μαζεύουν υπογραφές για να κλείσουν την παρακείμενη καφετέρια που προκαλεί θόρυβο και μαζεύει μετανάστες. Η σειρά μάλιστα βρίθει αναφορών σε φυλετικό και σεξιστικό ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία, μια χοντροκομμένη συμπλεγματική πολιτική προπαγάνδα που έχει οδηγήσει τα νούμερα της σειράς στα τάρταρα!
Και μετά ξύπνησαν....
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: