Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!


ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΚΤΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...!!! ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWSIT KAI ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.,..

Πρέπει να είχε μεγάλη έμπνευση όποιος σκέφτηκε να βάλει σε δυο αίθουσες που... συνορεύουν, τις δίκες των κατηγορούμενων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και των κατηγορούμενων για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. (ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ)

Γιατί ήταν δεδομένο πως η ένταση θα προέκυπτε αργά ή γρήγορα! Όπως και έγινε.  Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε ενώ είχε ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής και ενώ έξω από την αίθουσα περνούσαν παράγοντες και κρατούμενοι των "Πυρήνων".
Κάποιοι από αυτούς που μετάγονταν στη διπλανή αίθουσα, άνοιξαν την πλαϊνή πόρτα του δικαστηρίου της Χρυσής Αυγής και χωρίς να προλάβουν να τους σταματήσουν οι αστυνομικοί, άρχισαν να πετούν μπουκάλια, τα οποία βρήκαν από  δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που κάθονταν στο σημείο. (ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ)

Φώναζαν "φασίστες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες". Χρειάστηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να τους σταματήσουν. Αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο στην αίθουσα!

Μέσα στον... χαμό, ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπανιά τον Σεπτέμβριο του 2013, φάνηκε να επιχειρεί να επιτεθεί προς τους κατηγορούμενους χρυσαυγίτες αλλά έστω και με δυσκολία, τον συγκράτησαν την τελευταία στιγμή.

Μετά την ένταση, οι συνήγοροι υπεράσπισης δήλωσαν ότι δεν μπορούν να παραστούν, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής κάλεσαν το δικαστήριο να αναλάβει τις ευθύνες του και παράγοντες της δίκης φώναζαν: «ντροπή δολοφόνοι, θα μας σκοτώσουν όλους».
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: