Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Σύριζα κατά του Στρατού: αποποινικοποίηση της ανυποταξίας ζητούν οι μαρξιστές

Σύριζα κατά του Στρατού: αποποινικοποίηση της ανυποταξίας ζητούν οι μαρξιστές
Όσο κι αν μασκαρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου επιχειρώντας να προβάλλουν ένα φιλολαϊκό, πατριωτικό προφίλ, φαίνεται πως τα συμπλέγματα είναι αδύνατο να ξεπεραστούν. Αφού λοιπόν τα έβαλαν με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και τους πιστούς, τώρα τάσσονται με μένος κατά της στρατιωτικής θητείας, απαιτώντας την αποποινικοποίηση της ανυποταξίας!
Ο λόγος για το κωμικοτραγικό «τμήμα δικαιωμάτων» του Σύριζα, το οποίο δι' ανακοινώσεως προς την κυβέρνηση απαιτεί την αποποινικοποίηση της ανυποταξίας και την ακύρωση όλων των προστίμων που έχουν επιβληθεί σε βάρος παλιών και νέων αντιρρησιών συνείδησης. Αφορμή για την κατάπτυστη και αντεθνική ανακοίνωση στάθηκε η καταδίκη από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων αρνητή στράτευσης, σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή.
Ο «πατριωτισμός» της Αριστεράς εξυφαίνεται σε όλο του το μεγαλείο, μέσα από την ανακοίνωση του «τμήματος δικαιωμάτων»: «Η ανυποταξία δεν μπορεί να συνιστά ποινικό αδίκημα, και μάλιστα διαρκές, γεγονός που σήμερα συνεπάγεται την διεξαγωγή αλλεπάλληλων δικών για μία και μόνο (ίδια) κατηγορία. Από τη σκοπιά αυτή, ζητάμε να παύσει η δίωξη σε βάρος των αντιρρησιών και να ακυρωθούν τα επιβληθέντα πρόστιμα σε βάρος παλιών και νέων αντιρρησιών συνείδησης, καθώς και να μην δικάζονται πολίτες από στρατοδικεία για υποθέσεις που αφορούν τη θητεία τους»!
Με απλά λόγια, ο Σύριζα στρέφεται ξεκάθαρα κατά του Στρατού, υπονομεύοντας καταφανώς την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και εν συνόλω τα εθνικά μας συμφέροντα. Τι αντιπροτείνει ο Σύριζα και οι μαρξιστές «πατριώτες»; «Η κυβέρνηση να υπαγάγει τον θεσμό της εναλλακτικής κοινωνικής υπηρεσίας σε μη στρατιωτική Αρχή άλλου υπουργείου. Θεωρούμε επίσης αναγκαία την κατάργηση της επιτροπής ελέγχου συνείδησης και την αυτόματη εξίσωση της χρονικής διάρκειας της εναλλακτικής υπηρεσίας με αυτήν της στρατιωτικής». Ζητούν δηλαδή να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία και να αντικατασταθεί με «κοινωνική υπηρεσία» ή επί το απλούστερον, με ρουσφετολογικές τοποθετήσεις σε άλλο υπουργείο. Με δυο λόγια «θητεία αλα stage»!
Τα παραχαϊδεμένα του συστήματος, αγανακτούν με την υπηρεσία προς το Έθνος και την Πατρίδα. Η Αριστερά του βολέματος, των διορισμών στο δημόσιο, της προνομιακής μεταχείρισης από το Κράτος αδυνατεί να κρατήσει τα προσχήματα. Κι αυτή θα είναι η αιτία της ολικής της απαξίωσης, της επερχόμενης και αναπόφευκτης λαϊκής χλεύης και συνεπώς της καθολικής ιδεολογικής της συντριβής.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: