Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η κατάθεση - πρόκληση Ψαρρά κατά της Δικαιοσύνης - Δήλωση Νίκου Αντωνιάδη

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η κατάθεση - πρόκληση Ψαρρά κατά της Δικαιοσύνης - Δήλωση Νίκου Αντωνιάδη
Ο συνήγορος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, κ. Νίκος Αντωνιάδης εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με την πρόκληση από τον Δημήτρη Ψαρρά να μην καταθέσει στην Δικαιοσύνη το κίβδηλο καταστατικό της Χρυσής Αυγής.
Ενεργώντας κατ’ εντολήν του Γενικού Γραμματέα του κόμματος «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» κ. Νικολάου Μιχαλολιάκου, δημοσιοποιώ την από 24.7.2014 ένορκη βεβαίωση του δημοσιογράφου κ. Δημητρίου Ψαρρά ενώπιον της Ειδικής – Ανακρίτριας κας Ιωάννας Κλάπα - Δημητροπούλου.
Ο εντολέας μου είχε καταθέσει την 22.7.2014 έγγραφο αίτημα στην κα Κλάπα να κληθεί ο εν λόγω δημοσιογράφος να καταθέσει το πρωτότυπο του ψευδεπίγραφου «καταστατικού» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που προσκόμισε σε αντίγραφο στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη (το οποίο έως και σήμερα αντιμετωπίζεται από την Ανάκριση ως δήθεν το επίσημο καταστατικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παρά το γεγονός ότι το σύνολο των βουλευτών της το καταγγέλλουν ως ανυπόστατο και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Άρειος Πάγος, ακόμη και με την πρόσφατη υπ’ αριθμ. 65/2014 απόφασή του, ρητά το απορρίπτει και δέχεται ως μόνο νόμιμο, γνήσιο και επίσημο αυτό που έχει κατατεθεί από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).
Επί τη βάση της φωτοτυπίας του ανυπόστατου καταστατικού Ψαρρά ο κ. Βουρλιώτης άσκησε την απαράδεκτη, για πολλαπλούς δικονομικούς και ουσιαστικούς λόγους, ποινική δίωξη σε βάρος του κ. Μιχαλολιάκου, και επί τη βάση αυτής της φωτοτυπίας κάποιοι βουλευτές βρίσκονται σήμερα στις Φυλακές.
Ο κ. Μιχαλολιάκος ζήτησε το αυτονόητο: Να καλέσει η κα Κλάπα τον κ. Ψαρρά να καταθέσει το πρωτότυπο που διατείνεται πως έχει στην κατοχή του (και που για άγνωστους και ερευνητέους από τη Δικαιοσύνη λόγους ΔΕΝ του ζήτησε ο κ. Βουρλιώτης), προκειμένου να διενεργηθεί γραφολογική πραγματογνωμοσύνη επί της υπογραφής που αυτό φέρει, ώστε να αποδειχθεί ότι ουδείς από τους κατηγορούμενους βουλευτές έχει θέσει την υπογραφή του σε αυτό, ώστε, κατά τον εντολέα μου, να καταρρεύσει μετά ταύτα, και άνευ άλλου η σκευωρία σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η κα Κλάπα κάλεσε πράγματι τον κ. Ψαρρά την 25.7.2014, οπότε, όμως, το κύρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης υπέστη βαρύτατο πλήγμα και ανεπανόρθωτο ευτελισμό: Στην ερώτηση της κας Κλάπα προς τον κ. Ψαρρά εάν αυτός έχει το πρωτότυπο του «καταστατικού» που κατέθεσε στον κ. Βουρλιώτη, ώστε να το προσκομίσει για να ικανοποιηθεί το αίτημα του εντολέα μου κ. Μιχαλολιάκου για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ο κ. Ψαρράς ΑΡΝΗΘΗΚΕ (Ναι: ΑΡΝΗΘΗΚΕ!) να το προσκομίσει (διαπράττοντας απείθεια), χαρακτηρίζοντας (υποκαθιστώντας την κα Κλάπα!!) προσχηματικό το αίτημα του εντολέα μου (!!), προκειμένου, λέει, να κωλυσιεργήσει την ανάκριση, και εν συνεχεία δήλωσε ότι έχει πράγματι το «πρωτότυπο καταστατικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», αλλά ανακοίνωσε (!!) στην κα Κλάπα ότι θα το καταθέσει στο ακροατήριο (προδικάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, τη ανοχή της κας Κλάπα, θέτοντας ως δεδομένη την παραπομπή του εντολέα μου!!) και υπέδειξε, ακυρώνοντας την κα Κλάπα και υποκαθιστώντας τον διευθύνοντα την ανάκριση Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, ως αρμόδιο για να αποφανθεί για τη γνησιότητα του «καταστατικού» το Δικαστήριο και όχι την Ανακρίτρια!!
Και μετά, όπως καταγγέλλει ο εντολέας μου, ο κ. Ψαρράς έφυγε σαν κύριος από το Ανακριτικό Γραφείο και όχι με χειροπέδες κατηγορούμενος για απείθεια, με την κα Κλάπα να διαπράττει αυταπόδεικτη κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας!!
Δεν απομένει παρά να συμπεριληφθεί ο κ. Ψαρράς στην κλήρωση για τη σύνθεση του Δικαστηρίου (το οποίο έχει προεξοφλήσει ότι θα γίνει, με προφανή την πηγή άντλησης της βεβαιότητάς του) και να κληρωθεί ως Πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου που θα δικάσει τους κατηγορούμενους βουλευτές. Άλλωστε, όπως καταγγέλλει ο εντολέας μου, σε μία δίωξη που στην πραγματικότητα είναι πολιτική, τίποτα πλέον δεν φαντάζει απίθανο, ακόμη και να δούμε τον δημοσιογράφο κ. Ψαρρά να προεδρεύσει του Συμβουλίου που θα παραπέμψει τους κατηγορούμενους και εν συνεχεία του Δικαστηρίου που θα τους καταδικάσει.
Ο εντολέας μου θεωρεί ότι με το περιστατικό αυτό η ανακριτική διαδικασία σε βάρος του ιδίου και των λοιπών κατηγορουμένων βουλευτών κυριολεκτικώς «έπιασε πάτο» και καλεί την υγιή πλευρά της Δικαιοσύνης, που αποτελεί και τη συντριπτική πλειοψηφία των Δικαστών και των Εισαγγελέων, να αντιδράσει.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: