Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Όχι στην νέα διοικητική διαίρεση που προωθούν οι ανθέλληνες αλβανοί

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών: Όχι στην νέα διοικητική διαίρεση που προωθούν οι ανθέλληνες αλβανοί
Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής μαζί με τον βουλευτή Β΄ Αθήνας Ηλία Παναγιώταρο βρέθηκε στο πλευρό του Εθνικού Συλλόγου «Βόρειος Ήπειρος» στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε έξω από τα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Αθήνα, για την σχεδιαζόμενη διοικητική διαίρεση στη Βόρειο Ήπειρο από την αλβανική κυβέρνηση, που έχει σκοπό την πλήρη εθνολογική και ιδιοκτησιακή αλλοίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας παραδόθηκε ψήφισμα κατά της διοικητικής διαίρεσης, όπως σχεδιάζεται από τα Τίρανα και αποτελεί κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τις εθνικές μειονότητες που έχουν θεσπίσει οι διεθνείς οργανισμοί.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς απέστειλε αγωνιστικό μέσα από τα κελιά της Τιμής, το οποίο διάβασε ο Συναγωνιστής Λευτέρης Πρίφτης. Ο παράνομα προφυλακισμένος συναγωνιστής Χρήστος Παππάς αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του με ερωτήσεις στην βουλή ενάντια στις μεθοδεύσεις της αλβανικής κυβέρνησης, η οποία με τη νέα διοικητική διαίρεση που προωθεί, επιδιώκει τον αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

Το μήνυμα του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά: "Αδέλφια Βορειοηπειρώτες, Όπως πολλοί από σας ξέρετε, το γραφείο μου στη Βουλή κοσμεί η αιματοβαμμένη σημαία της Αυτονόμου Βορείου Ηπείρου.
Αυτό σημαίνει ότι με την ιδιότητα του Βουλευτή και του Πολιτικού Κρατούμενου στέκομαι σταθερά πλάι στους δίκαιους αγώνες των Αλύτρωτων αδελφών μας της Βορείου Ηπείρου.
Δεν ξεχνούμε την Βόρειο Ήπειρο. Και όχι μόνον δεν ξεχνούμε, αλλά μαχόμαστε και θα μαχόμαστε για τα δίκαια του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού ως εθνικιστικό κίνημα που παραμένει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η μοναδική φωνή αντίστασης και στήριξης των δίκαιων εθνικών θεμάτων μας.
Όπως και στο Βουλιαράτι μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων του ελληνοϊταλικού πολέμου, έτσι κι εδώ σήμερα στη συγκέντρωση απέναντι από τη φωλιά των προδοτών και εθνομηδενιστών φωνάζω μαζί σας:
ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ - ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: