Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από τα “Παρατράγουδα” του Μαξίμου


Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από τα “Παρατράγουδα” του Μαξίμου
Αν και ο στόχος των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης είναι να ειρωνευτούν και να απαξιώσουν τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, εκείνο το οποίο επιτυγχάνουν είναι να προκαλούν θυμηδία, οργή και ενίοτε γέλιο.
Περισσότερο απ' όλα όμως, αποδεικνύουν περίτρανα πως αποτελούν πολύτιμα γρανάζια του διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας, προσφέροντας με το αζημίωτο, τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Οι μηχανισμοί της ψοφοδεξιάς έπλασαν κιόλας σενάριο «απόδρασης» Κασιδιάρη στη Ρωσία(!), προκειμένου να αποφύγει την προφυλάκιση, το οποίο σενάριο... απετράπη τελευταία στιγμή από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής! Το σενάριο περιελάμβανε πραγματικά ό,τι χρειαζόταν για να θυμίζει ταινία κατασκοπικής φαντασίας. Μαύρα αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια, ολιγάρχες, παιχνίδια κατασκοπίας και. διπλωματικό απόρρητο.
Η γελοιότητα του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος είναι ανάλογη του κύρους της φυλλάδας. Μιας φυλλάδας η οποία προ καιρού, «πληροφορούσε» το αναγνωστικό κοινό πως ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης είχε γεμίσει τον ποταμό Έβρο με πιράνχας και σκότωνε μεταναστευτικά πουλιά.

Ιούλιο έχουμε και σήμερα μάλιστα είχε και εξαιρετικά πολύ ζέστη και καυτό ήλιο. Αυτό ίσως εξηγεί και το δημοσίευμα της εφημερίδας και το γεγονός ότι ο ΑΝΤ1 έσπευσε να το αναπαράγει. Με τα τόσα μέτρα και την τόση δυστυχία στην οποία έχουν υποβάλλει τον Ελληνικό Λαό, προσφέρανε τουλάχιστον λίγο γέλιο στους τηλεθεατές, προβάλλοντας τέτοιες ανοησίες ως «ειδήσεις».
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: