Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο Σύριζα συνένοχος στο έγκλημα της ΔΕΗ: άτακτη υποχώρηση εξαιτίας της Χρυσής Αυγής

Ο Σύριζα συνένοχος στο έγκλημα της ΔΕΗ: άτακτη υποχώρηση εξαιτίας της Χρυσής Αυγής
Την περασμένη εβδομάδα, γίναμε μάρτυρες σκηνών απείρου κάλλους, με τους πασοκοθρεμμένους συνδικαλισταράδες της ΔΕΗ, που πλέον έχουν βρει καταφύγιο στη συμμορία της Κουμουνδούρου, να απειλούν με πόλεμο τη Χούντα για την απόφαση ξεπουλήματος.
Η Χρυσή Αυγή τέθηκε εξαρχής κατά της απόφασης της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, τονίζοντας την θεμελιώδη αντίθεσή της στο ξεπούλημα της ελληνικής ενέργειας και στεκόμενη στο πλευρό των τίμιων εργαζομένων της ΔΕΗ. Επί τούτου, κατέθεσε πρόταση για δημοψήφισμα με στόχο την εθνικοποίηση των ενεργειακών πηγών της χώρας, καθώς και των εταιρειών που εμπλέκονται στην εκμετάλλευσή τους. Οι βολεμένοι κομματικοί συνδικαλιστές βεβαίως, δεν έχουν το ίδιο αγνά κίνητρα: η έγνοια τους, είναι να συντηρηθούν τα προκλητικά τους προνόμια, έχοντας αναμιχθεί σε σκάνδαλα διαφθοράς με την πλήρη κάλυψη της πολιτικής εξουσίας, την οποία τάχα σήμερα αντιπαλεύουν.
Αυτοί οι τελευταίοι, πήραν σβάρνα τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, δηλώνοντας έτοιμοι για την «μητέρα των μαχών», απολαμβάνοντας της ενθάρρυνσης και πολιτικής κάλυψης της Αριστεράς και κυρίως του Σύριζα. Η ανακοίνωση της πολιτικής επιστράτευσης από μέρους της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά έτρεψε τους επίδοξους «Βελουχιώτηδες» σε άτακτη φυγή. Εις εξ αυτών, κατηγορούμενος για οικονομικές ατασθαλίες που ζημίωσαν για μερικά εκατομμύρια την ΔΕΗ, επικαλέστηκε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ δίνοντας πολεμική διάσταση στην σύγκρουση.
Όλα όμως έγιναν για τα μάτια του κόσμου και τις εντυπώσεις. Η μητέρα των μαχών έλαβε τέλος προτού καν αρχίσει, αποδεικνύοντας πως οι «κοινωνικοί αγωνιστές» είναι βαθύτατα καθεστωτικοί, αρνούμενοι να κάνουν την παραμικρή θυσία για τα πιστεύω τους. Οι επαναστάσεις όμως, απεχθάνονται τους βολεμένους.
Ο Σύριζα επιχείρησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά την υπόθεση, ανεβάζοντας τους τόνους, προτείνοντας μάλιστα δημοψήφισμα το οποίο απαιτεί τις υπογραφές 120 βουλευτών. Το άθροισμα των κουκιών, έχει ως εξής: 71 βουλευτές του Σύριζα + 13 των ΑΝ.ΕΛ + 12 του ΚΚΕ + τουλάχιστον 10 από τους 13 της ΔΗΜΑΡ + 6 Ανεξάρτητοι από τους 15= 112 τουλάχιστον βουλευτές.
Η Χρυσή Αυγή διαθέτει 16 βουλευτές πρόθυμους να στηρίξουν οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και των αντεθνικών της αποφάσεων. Ο ίδιος ο πρόεδρος της βουλής μάλιστα διαμήνυσε πως οι προτάσεις των κομμάτων για δημοψήφισμα θα συναθροιστούν! Έριξε δηλαδή το μπαλάκι της ευθείας αντιπαράθεσης με τη Χούντα στο Σύριζα.
Και τι πράττει σήμερα το κόμμα της Κουμουνδούρου; Αποδεικνύει τον πραγματικό του ρόλο, ήτοι την παρασκηνιακή στήριξη της Χούντας, χαμηλώνοντας τους τόνους και μαζεύοντας τους μέχρι πρότινος λαλίστατους και «ετοιμοπόλεμους» συνδικαλιστές του. Καθώς μάλιστα διαρρέεται στα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα στελέχη του Σύριζα δεν θέλουν να ταυτιστούν σε κοινό μέτωπο κατά της Χούντας, με την Χρυσή Αυγή. Με απλά λόγια, η λογική Σύριζα συμπυκνώνεται στο μνημειώδες «χίλιες φορές Χούντα παρά κοινός αγώνας με τη Χρυσή Αυγή»!
Κατά συνέπεια, ξεγυμνώνεται πλήρως και καταφανώς η αξιωματική αντιπολίτευση και το θέατρο σκιών το οποίο παίζει στην πλάτη του Ελληνικού Λαού, αποδεικνύοντας περίτρανα πως στόχος της πολιτικής τους πολεμικής είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και όχι η Χούντα των Μνημονίων. Όπως δύναται ο καθένας να διαπιστώσει, το μείζον ζήτημα του ξεπουλήματος της ΔΕΗ και οι οργισμένες αντιδράσεις έχουν καταπέσει καθ' υπόδειξη Σύριζα και ελέω του πανικού στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να μην κατηγορηθεί από την συγκυβέρνηση του εθνικού ξεπουλήματος για συμπόρευση με το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Παραδίδουμε τους απατεώνες της Αριστεράς στη χλεύη του Ελληνικού Λαού! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: