Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Πανθρησκεία και Ορθοδοξία


“ ...Ο Ελληνικός Λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και για αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη Θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για εμάς, για την πολιτική των ΗΠΑ... “
Χένρι Κίσινγκερ
 
 
 
Πολύ έξυπνος για τα συμφέροντα του ο Χένρι Κίσινγκερ καθοδηγεί με περίσσιο ταλέντο και ικανότητα τον παγκόσμιο Σιωνισμό στον υπαρξιακό σκοπό του, να καταστρέψει δηλαδή την ύπαρξη κάθε ελεύθερου Έθνους και Λαού υποτάσσοντας το στη δική του σφαίρα εξουσίας και αφανίζοντας το εν τέλει. Η Νέα Τάξη, που αποτελεί πιστό πιόνι και όχημα των Σιωνιστών, έχει βάλει στο μάτι τη Θρησκεία των Ευρωπαϊκών Λαών και πολύ περισσότερο την Ορθοδοξία, μιας και ξέρει ότι ειδικά η Ορθόδοξη Χριστιανική μας πίστη είναι ένας αξιόπιστος και βασικός φορέας της Εθνικής Ταυτότητας και κατ'επέκταση της Φυλετικής Συνείδησης.
 
Ο πονηρός και ευτελής σκοπός του Σιωνισμού είναι να εξαφανίσει τις Θρησκείες των λαών και να τις αντικαταστήσει με μια παγκόσμια Πανθρησκεία. Αυτή η παγκόσμια Πανθρησκεία δεν είναι απαραίτητο να έχει τα συνηθισμένα τυπικά χαρακτηριστικά μιας σημερινής θρησκείας. Η παγκόσμια Πανθρησκεία που οραματίζεται ο Σιωνισμός για τον κόσμο θα είναι μια πλήρης κατάρρευση και περιθωριοποίηση των Χρηστών Ηθών και της Ηθικής, θα είναι μια φτηνή και επιφανειακή υλιστική κοσμοθεωρία. Βασικό αντικείμενο λατρείας της Πανθρησκείας θα αποτελεί το Χρήμα και τα ανούσια υλικά αγαθά. Κάθε τι το πνευματικό θα αποτελεί περιθώριο και αντικείμενο χλευασμού. Η προσωπική ανήθικη υλική ανύψωση θα χαρακτηρίζει τον σκοπό ύπαρξης του κάθε ανθρώπου. Η πλήρης διάβρωση της έντιμης Ηθικής, της Τιμής και της Αξιοπρέπειας θα αποτελεί έναν από τους βασικότερους σκοπούς αυτής της πανθρησκείας.
 
Βέβαια η πανθρησκεία της παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί παρά να μην υιοθετήσει και αναπαραγάγει στοιχεία του παγκόσμιου Μασονισμού και Τεκτονισμού. Η τεκτονική θεώρηση του κόσμου και του σύμπαντος, ο μασονικός τρόπος δράσης σε κάθε τομέα της ζωής θα αποτελεί αναπόσπαστο και θεμελιώδες κομμάτι της πανθρησκείας. Ο Σιωνισμός στη προσπάθειά του βέβαια να πολεμήσει τη χριστιανική κληρονομιά της Ευρώπης επιστρατεύει ακόμα και τις πιο ακραίες και άρρωστες μορφές του Ισλαμισμού. Ως εκ τούτου χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η “εξάπλωση” του Τζιχαντισμού στη Μέση Ανατολή. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως οι ακραίοι Ισλαμιστές της Ανατολής όπως ακριβώς εξυπηρετούν τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα των Η.Π.Α. και της Νέας Τάξης έτσι με όχημα τον Ισλαμισμό και καταστρέφοντας τον Χριστιανισμό θα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στη διάδοση της νέας Πανθρησκείας των Σιωνιστών.
 
 
  Απέναντι όμως σε όλα αυτά στέκεται περήφανα η βαθιά ριζωμένη Ορθόδοξη πίστη του Λαού μας. Αυτή η Ορθόδοξη πίστη αποτέλεσε το καταφύγιο, την αποθήκη και το μέσο διατήρησης της Εθνικής μας συνείδησης και της καταγωγής μας στους σκοτεινούς καιρούς της Τουρκοκρατίας και συνέβαλε ως κίνητρο αλλά και καύσιμο στην Εθνεγερσία του 1821. Μια θετική Ορθόδοξη πίστη απαλλαγμένη από νεοταξικά και οικουμενικά διδάγματα, απαλλαγμένη από ψεύτικες διδασκαλίες περιούσιων λαών θα αποτελέσει την Εθνική μας Ασπίδα απέναντι στη Πανθρησκεία που προωθεί το παγκόσμιο Σιωνιστικό κατεστημένο και τα σκοτεινά ξένα κέντρα εξουσίας.
http://www.antepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: