Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μ.Αρβανίτης: "Ο Κουβέλης είναι δούλος του κεντρικού Ισραηλίτικου συμβουλίου" !!



Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Επισήμανε ότι είναι μείζον κοινωνικό ζήτημα το θέμα της εκποιήσεως της ΔΕΗ, που έχει πληρώσει με το αίμα του ο Ελληνικός λαός και αποτελεί τον βασικό μοχλό ανασυγκροτήσεως της Πατρίδος. Παρά ταύτα, εκχωρείται χωρίς να ερωτηθεί ο Έλληνας πολίτης. Η κυβέρνηση έχει σκοπό να ξεπουλήσει ολόκληρη την εθνική μας περιουσία. Όλες, όμως, οι διατάξεις είναι προαποφασισμένες και προέρχονται από ξένα κέντρα εξουσίας.
Ο Συναγωνιστής απευθυνόμενος προς την ΔΗΜΑΡ, το κόμμα που πλέον φυλλοροεί, μίλησε για την επαίσχυντη πρόταση Κουβέλη ώστε να μην προσμετρηθούν οι ψήφοι των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τους δικούς τους, κάτι που αποτελεί παραβίαση του Συντάγματος καθώς όλοι οι Βουλευτές είναι ισότιμοι και η ψήφος τους προσμετρείται εξίσου ισότιμα. Το μοναδικό που απασχολεί την κυβέρνηση είναι να είναι πιστοί εντολοδόχοι των ξένων τοκογλύφων και να τηρηθεί η υπόσχεση Σαμαρά για «εξαφάνιση» της Χρυσής Αυγής.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: