Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Εισβολή τούρκων στην Θράκη ανήμερα της μαύρης επετείου της 20ης Ιουλίου 1974!

Εισβολή τούρκων στην Θράκη ανήμερα της μαύρης επετείου της 20ης Ιουλίου 1974!
Ανακοινώθηκε η νέα εισβολή των τούρκων, 40 χρόνια μετά την ημέρα της μαύρης επετείου της εισβολής στην Κύπρο μας της 20ης Ιουλίου 1974.Τώρα πλέον έν έτει 2014, με το μογγολοτουρκικό “καραβάνι της αφθονίας”, στην Θράκη μας!
Ερχεται για δέκατη χρονιά το περίφημο Καραβάνι της Αφθονίας του δήμου Μπαϊράμπασα της κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης στην Θράκη μας, για να αλώσει συνειδήσεις και να προκαλέσει με τις εξαγγελίες του για τουρκικούς πληθυσμούς στα Βαλκάνια και στην Θράκη μας!
Κάθε χρόνο με την εποπτεία του τουρκικού ΥΠΕΞ, του ιμπεριαλιστή υπέρμαχου του νεοοθωμανισμού Α. Νταβούτογλου, οργώνει τα Βαλκάνια και μάλιστα φέτος θα πατήσει στην ελληνική Θράκη στις 20 Ιουλίου 2014, την ίδια ώρα που οι Έλληνες θα τιμούν τους Έλληνες μαχητές της ΕΛΔΥΚ, που αντιστάθηκαν σθεναρά στις ορδές των βαρβάρων και απολίτιστων Μογγόλων το καλοκαίρι του 1974, με την ανοχή του ανίκανου ελληνόφωνου αθηνοκεντρικού κράτους.

Τότε στην Θράκη μας θα ουρλιάζουν οι ψευτοϊμάμηδες και θα βγαίνουν από τα σεντούκια τα κρυμμένα οθωμανικά λάβαρα της σκλαβιάς, για να τα αναρτήσουν οι πράκτορες της ΜΙΤ μέσα στα τεμένη, στα μειονοτικά χωριά του Δήμου Ιάσμου της Ροδόπης, αλλά και σε αντίστοιχα της Ξάνθης!
Κονβόι από νταλίκες του νεoοθωμανικού καραβανιού του δήμου Μπαϊράμπασα,θα μεταφέρουν θεατρικό εξοπλισμό (φωτιστικά-σκηνικά-ηχητικά), κινητά μαγειρία με άφθονο φαγητό, χορευτικά συγκροτήματα από γενίτσαρους που θα πλαισιώσουν στρατιωτικά οθωμανικά εμβατήρια. Επίσης, απεσταλμένοι ρεπόρτερ των τουρκικών τηλεοπτικών ΜΜΕ θα αναμεταδίδουν τις εκδηλώσεις, για να δείξουν ότι η ελληνική Θράκη, είναι τουρκική επαρχία!
Θα σείεται η Θράκη από τα ουρλιαχτά των ψευτοϊμάμηδων που θα καλούν μαζί με τα στελέχη του τουρκοκόμματος DEB, τους γενιτσαρεμένους, που για 500 ευρώ από την Ziraat Bankasi απώλεσαν την πομακική εθνική ελληνική ταυτότητα, να συμμετάσχουν στους πανηγυρικούς εορτασμούς του “νέου Αττίλα” μέσα στην Ελληνική Θράκη μας!
Δεν τους νοιάζει στην Αθήνα γι’ αυτά που γίνονται στην Θράκη μας!
Είναι, λέει, 800 χιλιόμετρα μακριά η Θράκη από το Κολωνάκι και κείται μακράν!

Σε αντίθεση με τα τσιράκια του Νταβούτογλου, που ετοιμάζουν φαντασμαγορική φιέστα μέσα στην Θράκη μας ανήμερα της 20ης Ιουλίου, για να δηλώσουν την ανωτερότητα της Άγκυρας και να παραστήσουν τα διαχρονικά ΑΦΕΝΤΙΚΑ στην ΘΡΑΚΗ!
Ισλαμικά δείπνα εν μέσω ραμαζανιού, μέσα σε τοπικά γήπεδα ποδοσφαίρου που θα χωρέσουν εκατοντάδες γενιτσαρεμένους ραγιάδες Πομάκους με άφθονα εδέσματα από κινητά μαγειρεία, οθωμανικά πολεμικά εμβατήρια με την παρουσία γενιτσάρων και δερβίσηδων χορευτών, με τιμώμενο πρόσωπο τον τούρκο πρόξενο και τους ψευτομουφτήδες, ενώ θα παρευρίσκεται εκεί ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος DEB, αλλά και “Έλληνες” μουσουλμάνοι Βουλευτές!
Ήδη όλα είναι έτοιμα, τυπώθηκαν και στάλθηκαν στα πρακτοράκια και μπλουζάκια σαν κι αυτό της αποκλειστικής φωτογραφίας που έχει το σήμα της οθωμανικής αυτοκρατορίας και του σουλτάνου, αλλά και μπλούζες με λάβαρα την ψευτοσημαία της “Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης”!
Παντού αναρτημένες τουρκικές επιγραφές με μια φράση υποδοχής:
hosgeldiniz, δηλαδή: Καλώς ορίσατε και την φράση Ramazan Bayramınız kutlu olsun, δηλαδή: ευχές για καλό Ραμαζάνι και Μπαϊράμι.
Οι τούρκοι για ακόμα μια φορά προκαλούν και θέλουν να ρεζιλέψουν τον Ελληνικό στρατό και την διοίκηση του Δ’ Σώματος Στρατού, αλλά και τις αστυνομικές διοικήσεις των νομών της Θράκης, εισβάλλοντας ανήμερα της Μαύρης εθνικής επετείου του Ελληνισμού με μια κίνηση που το λιγότερο, αν δεν υπάρξει θεσμική αντίδραση θα θεωρηθεί εθνική ξεφτίλα.
Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν και έστω μια φορά στην ζωή του ας μην πράξει δημοσιοϋπαλληλίστικα, αλλά να φερθεί ως Έλληνας!
Γράφτηκαν ήδη πάρα πολλά, για μία πρόκληση που την αντιλαμβάνεται ο κοινός νούς του κάθε Έλληνα, αλλά ηθελημένα παραμένει αδιανόητη και ακατανόητη, από τους εγκεφάλους των αρμοδίων.
Και μην ξεχνάτε Έλληνες...
Η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στην Θράκη!
Την Θράκη και τα μάτια μας!
Ξυπνάτε, πριν είναι αργά για όλους τους Έλληνες!


Ελληνόψυxος Ακρίτας της Θράκης
Τ.Ο. Ξάνθης

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: