Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ο Σύριζα έτοιμος να παραδώσει τη Δυτική Θράκη στους Τούρκους

Ο Σύριζα έτοιμος να παραδώσει τη Δυτική Θράκη στους Τούρκους
Κοινή γραμμή αποδεικνύεται πως τηρούν η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και η διεθνιστική συμμορία του Σύριζα στη Δυτική Θράκη, διαδραματίζοντας σημαίνοντα ρόλο στην δραματική αύξηση της επιρροής του τουρκικού προξενείου.
Μετά τις ακροβασίες της αντεθνικής κυβέρνησης, η οποία επιτρέπει σε κυβερνητικά στελέχη και πράκτορες της γείτονος να αλωνίζουν ανενόχλητοι εντός της ελληνικής επικράτειας, ο Σύριζα προχωρά σε ενέργειες, οι οποίες στρέφονται αναμφισβήτητα κατά των εθνικών μας συμφερόντων και εναντίον των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση της παράνομης «ένωσης τουρκικής νεολαίας Κομοτηνής» συμμετείχε ο βουλευτής Ροδόπης του Σύριζα, Αϊχάν Καραγιουσούφ ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Οι νέοι μας είναι η ελπίδα μας. Οι νέοι μας είναι το μέλλον μας. Για αυτό δεν είχα την πολυτέλεια να μην μετάσχω σε αυτήν τη βραδιά που οργάνωσαν οι νέοι μας. Ξέρετε ότι στον εκλεκτό αυτό φορέα μας που απόψε ανοίξαμε το ιφτάρ μας, ήπιαμε τον καφέ μας και στον οποίο έχουμε κάνει τόσο ωραίες εκδηλώσεις, ακόμη του λείπει η πινακίδα! Τα σχετικά με την θρησκεία και το Ισλάμ, τα ανέφεραν με επιτυχία οι πολύτιμοι μουφτήδες μου. Εγώ θέλω να δώσω και μια πολιτική διάσταση στην κουβέντα.
Ξέρετε ότι 30 χρόνια τώρα δεν έχετε πινακίδα! Εγώ όμως με τον αγώνα που έδωσα μέσα στον πολιτικό σχηματισμό που βρίσκομαι, που ακόμη δεν γίναμε εξουσία, επιθυμώ να σας υποσχεθώ πως εντός της πολιτικής γραμμής του κόμματος μου, αυτή η πινακίδα όπως και εκείνη της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης θα κρεμαστούν. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές με την ευχή ο ωραίος αυτός μας φορέας, να αναγνωριστεί επίσημα από το ελληνικό κράτος ως Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής»!
Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, ο βουλευτής του Σύριζα προωθεί τα τουρκικά συμφέροντα, υπηρετώντας πιστά τη γραμμή του τουρκικού προξενείου και της εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας. Καμία απολύτως αντίδραση δεν υπήρξε από μέρους της «ελληνικής» κυβέρνησης, ούτε από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου. Επιπλέον, ούτε λεπτό δεν αφιέρωσαν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, προκειμένου να ενημερώσουν την κοινή γνώμη σχετικά με τις προθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης εις ότι αφορά την Θράκη μας.
Καθίσταται σαφές ότι τόσο οι φιλελεύθεροι όσο και οι μαρξιστές διεθνιστές σε κυβέρνηση και Σύριζα αντίστοιχα, μεθοδεύουν την παράδοση της ελληνικής Θράκης στα νύχια της Άγκυρας με συνέπειες δραματικές για τον Ελληνισμό και το Έθνος μας. Η Εθνική Αντίσταση αποτελεί καθήκον των Πατριωτών και Εθνική Αντίσταση σημαίνει μια ακόμη ισχυρότερη Χρυσή Αυγή στην Θράκη και στην υπόλοιπη Πατρίδα μας.
ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: