Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Εθνικιστικός Σεισμός στα Φάρσαλα για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής

Εθνικιστικός Σεισμός στα Φάρσαλα για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθνικιστών και πατριωτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενός ακόμη κάστρου της Χρυσής Αυγής, στα Φάρσαλα.
Σε μία πρωτοφανή, για τα δεδομένα της πόλης των Φαρσάλων συγκέντρωση, πολίτες όλων των ηλικιών παρά τα ψέματα και τη λασπολογία του καθεστώτος, έδωσαν ένα ηχηρό "χαστούκι" στους άθλιους προπαγανδιστές των Μ.Μ.Ε., που με οχετούς από ψέμματα και λάσπη προσπαθούν να πλήξουν το κίνημά μας.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό των νέων γραφείων ακολούθησαν ομιλίες στελεχών και βουλευτών του Κινήματος. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Φαρσάλων Κουτελός Γεώργιος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ευχαριστώντας τους για τη δυναμική τους παρουσία και τους κάλεσε να είναι παρόντες σε όλους τους αγώνες του Κινήματος.

Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε ο υπεύθυνος για τη Θεσσαλία και μέλος της Κ.Ε. του κινήματος Γεώργιος Μισιάκας, όπου τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται ραγδαία στη Θεσσαλία και σε ολόκληρη την Ελλάδα, την ώρα που 500 γραφεία της Ν.Δ. έχουν βάλει λουκέτο.


Ακολούθως τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, όπου μέσα σε κλίμα αποθέωσης από τους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις που υφίσταται το Κίνημά μας, τονίζοντας ότι  η Χρυσή Αυγή δεν κάνει ούτε βήμα πίσω. Επίσης, αναφέρθηκε και στις προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον αγροτικό κόσμο και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, οι οποίες και καταχειροκροτήθηκαν.

Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής και βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος με τον πύρινο λόγο του κατακεραύνωσε τους νταβατζήδες, τόσο της πολιτικής, όσο και των Μ.Μ.Ε. Παράλληλα, κάλεσε τους υποστηρικτές του Κινήματος να δηλώσουν εκλογικοί αντιπρόσωποι, ούτως ώστε να μην πάει ούτε μία εθνικιστική ψήφος χαμένη.

Όπως όλες οι εκδηλώσεις του Κινήματος, έτσι και η αποψινή, έκλεισε με τους παρευρισκομένους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας ύμνο.




http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: