Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ: «ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 5/5/1992»...!!!!


Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε επί θεμάτων υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, στην πολιτική ηγεσία του οποίου προΐσταται ο ανύπαρκτος και επικίνδυνος, δηλωμένος φίλος των μασόνων Νίκος Δένδιας.

Αρχικά τόνισε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν την βαριά εγκληματικότητα της χώρας. Στην συνέχεια επισήμανε πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, ως λάτρης των τραβεστί πολιτικών και απόψεων τόλμησε να μιλήσει για τρομοκρατία, την στιγμή που η ΝΔ ως μήτρα της τρομοκρατίας έχει αφήσει ελεύθερους όλους τους δολοφόνους - τρομοκράτες.

Τόνισε ακόμη πως η αντιτρομοκρατική έχει βάλει στο αρχείο την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Ν. Ηράκλειο, καθώς δεν έχει καλέσει ακόμη να καταθέσει τον Συναγωνιστή που δέχτηκε πρώτος τα πυρά και γλίτωσε από θαύμα.

Στην συνέχεια τόνισε πως το παρόν νομοσχέδιο ευνοεί τους κομματικούς εγκάθετους, ενώ στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής ξηλώθηκαν όλοι οι αξιωματικοί, οι οποίοι τελικά δεν είχαν καμία σχέση με το κόμμα. Επιπλέον, η κυβέρνηση του μνημονίου δεν σεβάστηκε και ατίμασε τους άντρες των ΕΚΑΜ, όταν έστειλε το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων να ξεγυμνώνει τους ΕΚΑΜίτες προς αναζήτηση τατουάζ με αρχαιοελληνικά σύμβολα.

Αναφερόμενος στον Νίκο Δένδια τόνισε πως δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά, καθώς αποδοκιμάζεται έντονα όπως στην Κεφαλονιά, ενώ είναι ευπρόσδεκτος μόνο σε Συναγωγές, τεκτονικές στοές και σιωνιστικά λόμπυ. Επιπλέον, ακόμη και αυτός που προαλείφεται για νέος υπουργός Προ - Πο ο Γιάννης Μιχελάκης είναι εγγεγραμμένος στην Μεγάλη Στοά της Ελλάδος από τις 5/5/1992, όντας δημοσιογράφος του Μέγκα.

Τα ξένα κέντρα εξουσίας βρίσκονται πίσω από τις παράνομες μεθοδεύσεις των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής. Απόδειξη της πολιτικής δίωξης αποτελεί το απόσπασμα από το πόρισμα των εγκάθετων ανακριτριών ότι μέλος της "εγκληματικής οργάνωσης" θεωρείται και όποιος παρακολουθεί ομιλίες της Χρυσής Αυγής!

Τέλος, ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως όποιος προσυπογράψει αυτήν την αθλιότητα κατά του νόμιμου κόμματος της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών του είναι συμμέτοχος στην κατάλυση του Συντάγματος. Κανένας σεβασμός στον θεσμό της Δικαιοσύνης από τα κόμματα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης!

Μόνιμη πληγή αυτής της χώρας είναι οι ξένοι και οι εγχώριοι νταβατζήδες που βρίσκουν πρόθυμες εταίρες που ψηφίζουν μνημόνια, αντιλαϊκά μέτρα και παράνομες διώξεις εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: