Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ!

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής , είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να ανήκει όπου θέλει και να είναι υποψήφιος όπου θέλει . Δεν έχει όμως δικαίωμα παιδαγωγός να ασκεί κομματική προπαγάνδα εντός του σχολείου καθώς αυτό θεωρείται προσηλυτισμός και από το Σύνταγμα απαγορεύεται . Άλλωστε οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν δίνουν τα χρήματα τους για να κάνουν καθηγητίσκοι πολιτική προπαγάνδα στα παιδιά τους ...

Ψάχνοντας το όνομα της καθηγήτριας που ήταν υπεύθυνη για το προπαγανδιστικό σκετσάκι ανακαλύψαμε πως είχε κατέβει υποψήφια με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ , γνωστό ακροαριστερό κόμμα που δεν κρύβει τις ανθελληνικές τους επιδιώξεις !  Άλλωστε ο κύριος Πέτρος Κωνσταντίνου ο εκπρόσωπος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ , βροντοφώναζε στο Σύνταγμα " ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ "!
Δείτε μόλις ξεκινάει το βίντεο που αναφέρετε το όνομα της καθηγήτριας που είναι υπεύθυνη για το σκετσάκι ... Δεν είναι φυσικά καθόλου , μα καθόλου τυχαίο που η συγκεκριμένη καθηγήτρια ηγείται μιας τέτοιας προπαγάνδας που προφανώς δεν αρμόζει σε καμία δημοκρατία καθώς στις δημοκρατίες ο προσηλυτισμός απαγορεύεται !


Έλληνες μαθητές - alertgr.blogspot.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: