Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ελληνική Αυγή Νοτίου Αιγαίου: Να κληθούν ρωσικά πολεμικά πλοία στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου σε Σύρο και Ρόδο! Ελληνορωσική προσέγγιση στην πράξη

Ελληνική Αυγή Νοτίου Αιγαίου: Να κληθούν ρωσικά πολεμικά πλοία στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου σε Σύρο και Ρόδο! Ελληνορωσική προσέγγιση στην πράξη
Μία πρόταση μεγάλης εθνικής και ιστορικής σημασίας κατέθεσε σήμερα η "Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο" μέσω του υποψηφίου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Συναγωνιστή Σάββα Σπυρίδη. Ζητήσαμε από τις αρμόδιες αρχές να προσκαλέσουν πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου στην Σύρο και την Ρόδο με σκοπό να δοθεί περισσότερη αίγλη στον φετινό εορτασμό της 25ης Μαρτίου και να ενισχυθεί η ελληνορωσική προσέγγιση που έχει πληγεί από το ανθελληνικό καθεστώς του μνημονίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξής μας "Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο":

“Τα σύννεφα για το παρόν και το μέλλον των κρατήσεων και αφίξεων τουριστών, από τη Φίλη Χώρα Ρωσία, έχουν βαρύνει επικίνδυνα και τείνουν να σκεπάσουν καταλυτικά τη φετεινή τουριστική περίοδο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την βιωσιμότητα του τουριστικού προϊόντος και όλων όσων επιχειρούν, κινούνται, ζουν, επιβιώνουν και προσφέρουν στην εθνική οικονομία μέσα απ’ αυτό.

Ο αποσπασματικός σχεδιασμός και η υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων προβολής του, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οι σχετικές δήθεν φιλότιμες προσπάθειες της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχου, αποκομμένες από το γενικότερο σχεδιασμό και προσηλωμένες, σταθερά, στο σχεδιασμό του πολιτικού παρόντος και μέλλοντος των εμπνευστών του και στη λογική της παρέας των ποταμόπλοιων του προέδρου του ΠΡΟΤΟΥΡ, ήταν επόμενο να πέσουν στο κενό και μάλιστα με μεγάλο θόρυβο.

Στην παρούσα φάση και ενόψει του εορτασμού της 193ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας, η Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο προτείνει, λαμβάνοντας υπόψη τις μέχρι αυτή τη στιγμή αρνητικές εξελίξεις, σαν ελάχιστη προσφορά υπηρεσίας, προβολής και ανάδειξης των Νησιών της Περιφέρειάς μας, την επίσημη πρόσκληση δύο (2) τουλάχιστον Ρωσικών Πολεμικών Πλοίων από τα πολλά που πλέουν στη Μεσόγειο Θάλασσα, με σκοπό να ναυλοχήσουν στη Σύρο και στη Ρόδο και αγήματα από τα πληρώματά τους να παρελάσουν μαζί με τα αντίστοιχα Ελληνικά Τμήματα, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό τη φιλία μεταξύ των δύο Λαών, που έχει σαν σημείο αναφοράς τη συγκεκριμένη περίοδο της Ελληνικής Ιστορίας και μάλιστα με πρόσημο θετικό.”

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: