Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ηγουμενίτσα: Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις 4 Αλβανών που μετέφεραν καλάσνικοφ!


Στα ίχνη αλβανικής εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται η αστυνομία Ηγουμενίτσας, η οποία εντόπισε τέσσερις Αλβανούς να κινούνται με αυτοκίνητο και να μεταφέρουν βαρύ οπλισμό, με τον οποίο προφανώς σχεδίαζαν εγκληματικές πράξεις. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου Ζάσταβα, δύο Καλάσνικοφ, δύο ξιφολόγχες και συνολικά 67 σφαίρες, από τις οποίες οι 57 για τα όπλα και οι δέκα για το πιστόλι. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις Αλβανοί, ύστερα από καταδίωξη, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Citroen, με αλβανικές πινακίδες, κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Σαγιάδας - Ηγουμενίτσας και λίγο πριν την είσοδο της πόλης δε σταμάτησε στο σήμα που έκαναν οι αστυνομικοί, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας - με τη συμμετοχή της ομάδας ΔΙΑΣ - και καταδίωξη μέσα στο κέντρο της Ηγουμενίτσας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν το ΙΧ, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν, εντόπισαν στα πόδια του συνοδηγού το ένα Καλάσνικοφ και στο πορτ - μπαγκαζ το δεύτερο, καθώς επίσης το πιστόλι Ζάσταβα και πολλές σφαίρες.
Οι τέσσερις Αλβανοί συνελήφθησαν. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να ετοίμαζαν ένοπλη ληστεία. Ταυτόχρονα ερευνούν και για συνεργάτες τους στην Ελλάδα.
Ακόμα ένα νέο περιστατικό αποδεικνύει βαριά εγκληματικότητα των αλλοδαπών. Αυτή η χαώδης κατάσταση επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα. Οι αλλοδαποί εγκληματίες έχουν καταντήσει την Ελλάδα πραγματική ζούγκλα και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές.
Τι κάνει, άραγε, ο Δένδιας για να πατάξει την εγκληματικότητα; Απολύτως τίποτα!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: