Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πόσο επικίνδυνα είναι τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ισραήλ;

Πόσο επικίνδυνα είναι τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ισραήλ;
Η δημοσιογραφική ερώτηση των τελευταίων μηνών που έχει γίνει σύνθημα στα σιωνιστικά ΜΜΕ είναι η «πόσο επικίνδυνο είναι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν». Διάφοροι δημοσιογραφίσκοι ευτελούς πέννας προσπαθούν πάνω σε αυτό το ερώτημα να χτίσουν μύθους δήθεν επικινδυνότητας για την παγκόσμια κοινότητα από τα πυρηνικά όπλα του Ιράν. Το σωστό ερώτημα όμως θα έπρεπε να είναι «πόσο επικίνδυνα είναι τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ισραήλ». Το Ισραήλ που από το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου έχει εισβάλει και έχει βομβαρδίσει στην Μέση Ανατολή και Αφρική περισσότερες χώρες απ’ ότι όλες μαζί οι αποικιοκρατικές δυνάμεις του παρελθόντα αιώνα, με εξαίρεση τις ΗΠΑ. Στα θύματα της ισραηλινής επιθετικότητας συγκαταλέγονται η Παλαιστίνη, η Συρία, ο Λίβανος, η Αίγυπτος, το Ιράκ, η Ιορδανία, το Σουδάν και η Υεμένη. Εάν συναθροίσουμε και τις χώρες στις οποίες το Ισραήλ έχει επέμβει με μυστικές τρομοκρατικές επιθέσεις ή δολοφονίες τότε ο κατάλογος θα διευρυνόταν κατά μια δωδεκάδα χωρών της Ασίας και Ευρώπης.
Ο σύμμαχος του Ισραήλ και αυτόκλητος παγκόσμιος αστυνόμος ΗΠΑ ξεκινάει τους πολέμους και στρατιωτικές επεμβάσεις που διεξάγει τις τελευταίες δεκαετίες χωρίς ουδεμία ηθική ή άλλη νομιμοποίηση και συνήθως χωρίς την θετική ψήφο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, κάτι που σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο ισοδυναμεί με έγκλημα πολέμου. Έγκλημα πολέμου θεωρείται η εισβολή σε ένα ξένο κράτος χωρίς να έχεις ευθέως απειληθεί από αυτό. Εκτός και αν κάποιοι νομίζουν ότι η εισβολή των ΗΠΑ σε Ιράκ, Λιβύη, Συρία και Γρανάδα (!) έγινε επειδή οι Αμερικανοί απειλήθηκαν από αυτές τις χώρες. Όπως είχε δηλώσει ο Walter J. Rockler, εισαγγελέας στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης, «η εξαπόλυση ενός επιθετικού πολέμου δεν είναι μόνο ένα διεθνές έγκλημα, αλλά είναι το βαρύτερο διεθνές έγκλημα».
Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ έως σήμερα δεν έχουν κατηγορηθεί από το Διεθνές Δικαστήριο και δεν τους έχουν επιβληθεί οικονομικές κυρώσεις για τα προφανή εγκλήματά τους που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, διότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν το δικαίωμα βέτο που έχουν στον ΟΗΕ, με ταυτόχρονη πίεση στους υποτελείς τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για να αποφεύγουν την καταδίκη τους και αυτήν του συμμάχου τους Ισραήλ.
Το Ισραήλ εφόσον το επιθυμούσε θα μπορούσε εδώ και πολλά χρόνια να έχει συνάψει μια διαρκή ειρήνη με τις χώρες που συνορεύει, αντ’ αυτού όμως προτιμάει την διαρκή κλοπή εδαφών από τους γείτονές του. Το Ισραήλ είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που το σύνταγμά του δεν προσδιορίζει τα σύνορα των εδαφών του. Το Ισραήλ είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που εδώ και 50 χρόνια επεκτείνει με στρατιωτικά μέσα τα εδάφη του εις βάρος των γειτόνων του καταπατώντας το διεθνές δίκαιο.
Η στρατιωτική υπεροχή του Ισραήλ δεν έχει σχέση με τεχνικοβιομηχανική υπεροχή μεγίστου επιπέδου. Η στρατιωτική του υπεροχή στην Μέση Ανατολή οφείλεται στην μεταφορά ή κλοπή πυρηνικής, βιολογικής, χημικής και στρατιωτικής τεχνολογίας κυρίως από τις ΗΠΑ και μερικώς από την Ευρώπη. Οι σιωνιστές των ΗΠΑ και της Γαλλίας έχουν παίξει στρατηγικό ρόλο στην κλοπή και την παράνομη προώθηση πυρηνικής τεχνολογίας στο Ισραήλ, όπως και παράνομης προμήθειας οπλικών συστημάτων. Τα ανωτέρω αναφέρονται σε έρευνα που διεξήγαγε ο πρώην διοικητής της CIA Richard Helms.
Το Ισραήλ κατέχει μεγάλα αποθέματα βιολογικών όπλων και απαγορεύει σε διεθνείς οργανισμούς ελέγχου όπλων μαζικής καταστροφής την οποιαδήποτε πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του. Η εκάστοτε αμερικανική κυβέρνηση υπό την πίεση του σιωνιστικού λόμπι και με το δικαίωμα της αρνησικυρίας που διαθέτει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εμποδίζει επί πολλά έτη την οποιαδήποτε διεθνή συζήτηση και έρευνα για το θέμα αυτό. Έτσι το Ισραήλ με τα όπλα μαζικής καταστροφής εξακολουθεί να απειλεί ανά πάσα στιγμή τους γείτονές του. Υπό την απειλή αυτών των όπλων το Ισραήλ ανενόχλητα και ατιμώρητα διεξάγει επιθετικούς πολέμους, τρομοκρατικές επιθέσεις και δολοφονίες χωρίς να φοβάται για αντίποινα.
Το ερώτημα λοιπόν που πρέπει όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες να θέσουμε είναι: Πόσο επικίνδυνα είναι τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ισραήλ;
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: