Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Έσκασε η φούσκα των ΠΡΟΠΟτζήδων - Ελεύθερος ο Ταγματάρχης των Πεζοναυτών

Έσκασε η φούσκα των ΠΡΟΠΟτζήδων - Ελεύθερος ο Ταγματάρχης των Πεζοναυτών
«Έγκλημά» του ότι δεν είχε ανανεώσει την άδεια νομίμων κυνηγετικών όπλων!
Άλλη μία επιχείρηση της κινηματογραφικής υπηρεσίας Δένδιας – Μπόμπολας Α.Ε. έληξε σήμερα, προκαλώντας άφθονο γέλιο στους ανυποψίαστους τηλεθεατές, τους οποίους η διαφήμιση είχε ετοιμάσει για «δραματική ταινία».
Είδαμε τις τελευταίες ημέρες την νέα προπαγανδιστική εκστρατεία που εξαπολύθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Πάνοπλοι άντρες της αντιτρομοκρατικής, συνοδευόμενοι από φωτογράφους, εισέβαλλαν σε σπίτι Έλληνα πολίτη, αξιωματικού των Πεζοναυτών, και έκαναν επίδειξη κάποιων βιβλίων, φωτογραφιών, μπρελόκ και φλιτζανιών καφέ, λες και ήταν πειστήρια κάποιου εγκλήματος. Η εφημερίδα του Μπόμπολα προθύμως έκανε πολυσέλιδα αφιερώματα, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια σε ποινικά κολάσιμο επίπεδο, προκειμένου να πείσει για τον «επερχόμενο κίνδυνο».
Βέβαια, δεν υπήρχε Έλληνας πολίτης που να μην αντιλαμβανόταν ότι όλη αυτή η σκηνοθεσία είχε ως ελατήριο της την συνεχή δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής και τον «θρήνο» που έχει πέσει στο κυβερνητικό επιτελείο για την παταγώδη αποτυχία της επιχειρήσεως εναντίον της Χρυσής Αυγής, σε όλα τα επίπεδα.
Εν τέλει σήμερα έπεσε η αυλαία ενός ακόμα κυβερνητικού φιάσκου, αφού το Στρατοδικείο Λαρίσης απεφάνθη περί του ζητήματος. Η απόφαση αθωώνει πανηγυρικώς τον Ταγματάρχη των Πεζοναυτών για όσα του καταλόγισαν οι εργολάβοι και οι καναλάρχες και η μόνη ποινή που του επέβαλε ήταν για το φοβερό «έγκλημα» της αμέλειας σχετικά με την ανανέωση της άδειας για νόμιμα κυνηγετικά όπλα.
Βέβαια, μέχρι να επέλθει η αθώωση είχε προηγηθεί η διαπόμπευση τόσο του ίδιου του Ταγματάρχη, όσο και συνολικά του στρατεύματος, αφού κανάλια και προποτζήδες εκτόξευαν συνεχώς έωλες κατηγορίες, για τις οποίες δεν θα λογοδοτήσουν, ούτε πρόκειται να μεταδώσουν την τελική διάψευση των παραμυθιών τους. Όμως αυτή η δημοσιογραφική και κυβερνητική αλητεία, θα έχει ένα τέλος όταν θα καταρρεύσει το σύνολο του κατηγορητηρίου εναντίον της Χρυσής Αυγής και ο Ελληνικός Λαός αποδώσει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι», βάζοντας την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και αναδεικνύοντας την Χρυσή Αυγή σε μείζονα πολιτική δύναμη αυτού του τόπου.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: